AMB EL CUL A L'AIRE


Espanya, país dels nyaps. Catalunya, sucursal dels desproposits. Apa. som-hi!
El govern de Madrid vol implantar un tipus de braçalet multialarma per als maltractadors que millori la seguretat de les dones amenacades. Ho farà ara, quan s'ha demostrat el nyap.

L'atur és la principal preocupació del 75 per cent dels ciutadans espanyols, l'economia toca fons i el nivell de confiança dels habitants d'aquest país de pandereta és el més baix dels darrers anys.
Això passa ara, quan el govern socialista ja ha reconegut hi ha la crisi que abans negava.

La deflagració de gas de Gavà ja té la seva primera víctima, una dona de 60 anys. Perilla la vida de 17 persones més, ferides en aquest accident. Una fuita de gas natural és la causa més probable del sinistre. El dia anterior a l'accident, els tècnics no van trobar cap fuita (llegiu el vuitè paràgraf on diu la tarde del martes...).

La cirereta del pastís és l'acudit del Faro d'avui. Per extreure la coherència a un Diputat d'ERC primer caldria trobar-la. És la cua final de la vinyeta que podreu veure aquí.
Quin panorama tenim i quin desastre ens espera...

Comentaris

Albert ha dit…
Com si li poguessis treure molta coherència a la gent de CIU, uns volen ser catalanistes, independetistes i altres ministres d'espanya,...o la coherència que tenen el psc, molt dir que faran el millor per catalunya, i deprés voten tots afilerats els que mana ZP...encara que he de reconeixer que la gent d'ERc, el millor que podriem fer és oposició, ja que aquest govern no té cap sentit de país, el país que jo vull esclar.
Salut i república.
Apa Noi ha dit…
oscar
falta ficar las CAFETERAS de la nuclears que un dia d`aquest, amb els probleme que tenen, sara el ultim SANT JOAN

pd la foto es de les restes del Rei Jauma I.
mossèn ha dit…
m'agrada, bonic !!! ... quina fresqueta !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Salut Albert! bona lectura política tot i que no la compartim al cent per cent.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, les cafeteres d'Ascó es mereixen un capítol a banda. Un llibre fins i tot.
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, sempre tan sensual i precís.
Anònim ha dit…
i seguirem amb el cul a l'aire molts mesos per culpa d'ells.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, doncs llavors ens refredarem.
Anònim ha dit…
el cul a l'aire fa temps que el tenim - pais de penderetes i paradoixes - no hi entenc res de res lo poc que havia apres ja no serveix, la politica, l'economia...no tinc ni ganes de sortir de casa ni d'encendre la tele. tot aixo hem deprimeix tan.
quina solucion? la revolucio!!!
Christine
Oscar Ramírez ha dit…
Christine, la revolució potser no però una mica de pressió al govern si que li hauriem de posar. Fer-nos sentir per a recordar-los que no estem dormint, que estem molt molestos i cabrejats amb ells.
Anònim ha dit…
lol,so nice

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS