COST PRECÍS



Observa’m. Fes-ho sense por i ara que acaba la tempesta. El verd simbolitza les pastures impenetrables, el blau és una porta als mars sense frontera, el blanc acompanya els coloms i el vermell em corre per les venes. 

Mira’m. Intenta-ho amb confiança ara que semblo un prodigi en decadència i un presagi sense mapes. Les intencions es mesclen amb els estels, la pluja es transforma en terra i el prat és sempre ple de roselles que giren al pas dels meus ulls. 

He marxat del ramat i sortir d’aquest infern ha tingut un cost precís: mai més hi haurà abraçades previstes ni ulls esperant la cara. Serà, tot, quan es voldrà i sense avisos, ple de colors plàcids encara per pintar, en un cel aliè, en una terra en calma.  

Comentaris

sargantana ha dit…
per cert....
preciosa la canço d'animic
els hi coneixes marbre i or ?
son genials

;-)
Oscar Ramírez ha dit…
Sargantana, si que les conec les dues que em dius. I les altres també. Salut!

:)
Anònim ha dit…
Qué sensibilidad escribiendo esta poesía viendo la foto. Dice mucho de ti Óscar. Mis felicitaciones.

M.H
Oscar Ramírez ha dit…
Ei! Muchas gracias. Escribo lo que me desprende la imagen. Es solo eso. Pero me gusta que te guste.
Anònim ha dit…
Querido Óscar. Mañana parto hacia Utah pero me voy tranquilo viendo que sigues narrando la vida con este sentimiento y fragilidad en las palabras que tanto te caracteriza. No me cambies y que no te cambien.

Gracias por el regalo de ayer que fue todo el día entero que me dedicaste. Un abrazo muy fuerte. Nos veremos muy pronto.

Antonio
Madrid
Oscar Ramírez ha dit…
Antonio, no me hables así en público que me sonrojo y no lo digo en broma. Muchas gracias a ti por escribir, leer, escuchar, atender, comprender, resolver dudas y plantear preguntas nuevas ante las dudas.
Aye fue, a tu lado, un día especial y auténtico. Inolvidable. Vuelve pronto y deja el pabellón bien alto en las américas. Un abrazo muy muy fuerte.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS