29 de maig 2009

Amb aquest post enceto una secció que tindrà continuïtat i que arribarà cada divendres. Il·luminats´té com a protagonistes les frases sense sentit, desafortunades o dolentes de diverses persones. La primera, la que enceta aquesta secció, va sortir per lla boqueta de José Manuel Tourné que és director general de la Federació per a la Protecció de la Propietat Intel·lectual (FAP). La va deixar anar fa pocs dies a Cambrils i diu així:

"Un venedor del top manta pot arribar a guanyar fins a 5.000 euros al mes"

Per dir aquesta frase, s'han de tenir la boca ben grossa i els pebrots ben posats. I l'SGAE "suma y sigue", pitjor que els que roben a l'alta mar a Somàlia.

12 Responses so far.

 1. Agnès S. says:

  Doncs tens un munt de tela!

  Molt bona idea! Així ens faras memòria, que se n'han dit tantes i de tant grosses! ;)

 2. McAbeu says:

  Estic d'acord amb l'AGNÈS, no et costarà gaire trobar material.
  No cal fer cap comentari a la frase d'avui, com altres que hem sentit, demostren que dir bestieses i mentides no costa res. I com més grosses millor.

 3. Una secció ben pensada.
  M'agradaria saber com ha fet els números aquest senyor; a mi no em surten per enlloc.
  Em fa una ràbia enorme haver de pagar un cànon per comprar un DVD on arxivo les meves fotos i els meus vídeos. Com que també sóc autor de fotos i vídeos potser hauria de cobrar una part del cànon, no?

 4. M.Z. says:

  Com diu Tibau, tots haurem de demanar a la SGAE que ens donin un part de cànon, perquè també produïm material amb drets intel·lectuals ù.u

  Aquests de la SGAE em posen malalta, són uns impresentables.

  Sort amb la seua nova secció! Segur que té molt d'èxit! No sé si ets lector de la revista "El Jueves", però allà hi ha una secció semblant, de notícies disparatades. Sovint també posen declaracions. Potser et pot servir d'inspiració

 5. precisament estava pensant en fer un post sobre això dels 5.000 euros. vaig flipar quan ho vaig llegir al Diari de Tarragona, jo no sé si algú s'ho va creure, perquè pensar que s'enduen tot aquest dineral els que estan amb la manta al carrer és d'il·lusos o de ves a saber què.

  a mi el tema SGAE em treu de polleguera, són uns inquisidors del segle XXI, que fan i desfan com volen amb total impunitat, i a sobre omplint-se la boca de que ho fan per defensar la cultura...

 6. Agnès, hi ha molta tela a explicar perquè, per desgràcia, hi ha molta gent que quan parla desbarra.

 7. McAbeu, completament d'acord. No cal fer massa aportacions.

 8. Jesús i MZ, jo també penso que hauriem de cobrar una part del canon. Llàstima que el tinguin tan monopolitzat i que tota la pasta que roben se la quedin ells que mai han treballat i sempre han viscut com a senyors.

 9. MZ, no conec aquesta secció de El Jueves però ara que ho dius, la miraré. M'agrada aquesta revista però no en sóc lector habitual.

 10. L'Illa dels monstres, molt bona definició: inquisidors del segle XXI. Si senyor, ho són. I també són els pirates més cruels de tota la història.

 11. Apa Noi says:

  UN ALTRE IL-LUMINAT
  Francesc Vallès:
  diputat reusenc
  “l’Estació Central del Camp marcarà un abans i un després en les comunicacions de les comarques tarragonines”

 12. Apa Noi, el problema no és del diputat Valles. El problema és a Tarragona que no ha sabut reivindicar un tema que ara ja està perdut. Malgrat tot, l'accepto comn a il·luminat.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -