SINDE I LA SGAE PERDEN LA BATALLA

A la Ministra Sinde li han tombat la seva llei amb la que pretenia prohibir les descarregues de la xarxa i sancionar-les. La guionista de la pel•lícula “mentidas y gordas” ha vist com les seves fal•làcies i enganys, encara més grossos, li petaven a la cara i els seus intents d’alimentar encara més als xupopters i pirates de la SGAE fracassaven.

Al Paco, del bar del davant de la meva oficina, li volen fer pagar 50 euros trimestrals per tenir televisió. Del tot absurd i vergonyós. Com cobrar les músiques que es posen en una boda o els himnes dels clubs esportius, una altra vergonya que serveix únicament per alimentar uns artistes que no estan ni acabats perquè mai havien arribat a cap quota de fama important.

Gràcies a la derrota de la llei Sinde podrem seguir descarregant pel•lícules de la xarxa, escoltant la música que volem i fent altres accions que, en cas que calgui pagar-les, les pagarem sempre i quan els guanys vagin destinats realment als artistes i no pas als qui en fan la seva hipotètica gestió. A mi, personalment, no em faria res pagar un petin cànon per baixar cinema i música sempre i quan se’m garantís que els de la SGAE no veuen ni un cèntim.

És una qüestió de principis i de justícia. El “rey del pollo frito” i la seva col•lecció d’acaballes musicals que formen part de la junta ho tenen cada cop més complicat, els hi tomben lleis i els jutges admeten a tràmit els recursos que presenten els seus perjudicats. A veure si entre tots aconseguim posar punt i final a aquesta xacra. Per als qui vulgueu veure bon cinema online o descarregar-lo al vostre USB, us recomano la web peliculasyonkis.com.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS