EL DI(VI)NES HA ESTAT DIVÍ



Aquest cap de setmana ha estat moment de balanç del festival Di(vi)nes que hem fet els darrers tres divendres a dos espais culturals importants com Cal Massó i La Cantonada. L’esdeveniment l’ha organitzat l’associació cultural Etcètera que tinc l’honor de presidir. Quasi 200 persones han assistit a les tres actuacions i això ens fa estar molt i molt satisfets de la feina feta, amb moltes ganes, més il•lusió i un pressupost molt reduït. 

Ha estat tot possible gràcies als responsables dels dos espais, Isaac Albesa i Adrià Borràs, perquè confien en l’activitat cultural i saben que és necessària. Ha estat també possible per les tres poetes i rapsodes que ens han acompanyat: Laura Casas, Lîla Urbano i Marta Aubà. I, òbviament, per les tres cantautores que han posat la paraula sonora: Laura Centellas, Nerea Bassart i Anna d’Ivori. 

Hem decidit que el Di(vi)nes tindrà continuïtat i que el proper any, sí o sí, serà un festival que s’internacionalitzarà sense perdre la seva arrel que passa per apostar per les creadores del territori. Seguirà sent, perquè és la seva essència i raó de ser, un festival dedicat a difondre la creativitat en clau femenina i, per tant, amb les dones com a úniques protagonistes.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS