31 de gener 2009

Escoltades totes les novetats al voltant de les àrees residencials estratègiques que la Generalitat volia imposar a un centenar de municipis catalans i que no tirarà endavant per falta de diners per part d'aquesta mateixa administració, faig la següent reflexió que adreço als qui més han opinat del tema i especialment als representants polítics que, com el govern català, han fet valdre per la força la seva opinió menyspreant el d'altres colectius:

- Si rectificar és de savis, entestar-se en defensar tots sols un parer contrari a la majoria és de rucs.

Ara més que mai penso que la política, especialment la local, s'hauria de professionalitzar per fer una tria que torni a casa tots aquells que ocupen seients que nomes utilitzen per manar i cobrar a final de mes. Si no en saben que no s'hi posin i si tenen ganes de manar i a casa no els deixen: "ajo y agua".

11 Responses so far.

 1. ajo i agua, bonita expresion.
  que lo de las nuevas areas residenciales ahora no pero no te preocupes que aunque mal y jorobando a todo ser viviente se han de hacer en un futuro.
  un saludo

 2. Anònim says:

  Els politics que no manen, que fan?.
  Si no fan res, que fan a la foto?.
  Si m´equivoco i no rectifico, fare mes respecte?.
  Tic pregunton.

 3. Pinel, esperemos que no acaben jorobando a nadie aunque, como bien dices, si se proponen hacerlo haran todos los posibles.
  Un saludo.

 4. Anònim:

  Els polítics que no manen també treballen si són a l'oposició tot fent una tasca de control i fiscalització de l'acció de govern.
  Surten a la foto (metafòricament) perquè van explicant aquesta tasca de fiscalització i perquè els qui els han votat sapiguen que no estan aturats.
  Si un s'equivoca i no rectifica, no fa més respecte, fa molt més el ridicul i pensa que sempre s'agafa abans a un mentides que a un coix (frase feta).
  Ja em sembla bé aquest Tic pregunton. M'agrada molt, moltes gràcies per aquesta aportació.

 5. volia dir "mentider" i no "mentides".

 6. Anònim says:

  I jo em referia als que manen pero no manen. Que tambe en deu tenir l´oposicio, d´aquestos.

 7. vamos al poder oculto que en realidad es quien manda, no anonimo?

 8. Anònim, ok, ho havia entes malament. De totes maneres i com dius, hi ha oposició molt dolenta i també cal que rebin un toc d'atenció.

 9. Pinel, si, vamos a eso, al poder oculto. Lo habia pillado mal.

 10. zel says:

  Vaja, ja estem d'acord, si senyor, ja ho comentàvem un dia, que sense professionals, és una tasca que se'n va en orris... Salut i petons, maco!

 11. Zel, és un pensament que sempre he tingut i que poques vegades dic. Quan tun'has fet esment en alguna ocasió ja saps que t'he dit que tenies raó. M'agrada la gent que pensa com tu. Un petonas!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -