DIARI D'UNA REGIDORA

Aquest blog pretén ser un diari de treball on resumiré la meva activitat política. Em dic Mar Roca i sóc regidora de La PLIC, partit independent, a l'Ajuntament de Cambrils.
D'aquesta manera comença presentant la Mar el seu nou blog on ens promet que resumirà tota la seva activitat com a regidora del segon partit més votat a Cambrils. Ella és a l'oposició i per tant la salsa està assegurada per què ja se sap que els partits de l'oposició són els qui treuen a la llum pública les veritats i secrets dels partits que governen. Aquesta tasca que han de complir tot controlant i fiscalitzant la gestió de govern dóna molt de si i espero que la Mar ens ho transmeti. Com és lògic aquest blog no agradarà als qui manen i més tractant-se de Cambrils on els qui manen tenen molt poca cintura i cap sentit de l'humor.
Us recomano que seguiu el blog de la regidora Mar i l'esperoneu per aconseguir que ens desvetlli aquells detalls que formen part del dia a dia de la política i que la gran majoria desconeixem. Estic content d'estar casat amb la Mar i encara més content que hagi obert aquest blog on demostra que no té res a amagar i moltes coses a dir. Feu clic aquí per visitar-lo i enllaceu-lo amb el vostre.

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
Molta sort amb el nou blog! Espero que li vagi molt bé ;)
La Familia Menta ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Els qui coneixem a la Mar sabem que és una molt bona regidora i esperem que algun dia pugui decidir com a regidora de govern. Jo vaig votar un altre partit a les municipals de fa dos anys i ara estic pensant si votar el partit on milita ella. El seu cap no m'agrada pero ella val molt la pena.

un cambrilenc.
un altre cambrilenc ha dit…
Doncs jo vull pensar que la plataforma on pertany aquesta senyora no fa les coses o si les fa ningu ho sap. Consti en acte que a ella la vaig llegint a la resvista de cambrils pero als altres que son amb ella no els coneixo cap moviment o acció.
Oscar Ramírez ha dit…
M.Z moltes gràcies. Esperem tots que si, que li vagi molt bé.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, és cert. Els qui la coneixem sabem que és una regidora excel·lent, entregada a la causa i esperem que molt aviat pugui gestionar alguna regidoria pel bé de Cambrils. M'agrada la sinceritat que tens quan dius que vas votar un altre partit i podries variar la teva opció a les properes eleccions. Això a la Mar sé que la fa molt contenta perquè vol dir que les coses, per part d'ells almenys, no s'estan fent malament.
Oscar Ramírez ha dit…
Un altre cambrilenc, jo optaria per dir que la plataforma independent cambrilenca SI fa les coses però al ser un partit de l'oposició la seva gestió no té la mateixa repercusió mediàtica que la dels qui governen. Els mitjans de comunicació sempre han estat equivocats al destacar les accions dels equips de govern i deixar en un segon terme les que fa a l'oposició, com marcant una categories. Sort en tenim de la Revista Cambrils i, puntualment, el Diari de Tarragona i El Punt, que publiquen allo que fa l'oposició. Si fos pels mitjans de comunicació municipals, manipulats al cent per cent i al servei del govern, l'oposició no existiria.
Gràcies per la teva aportació.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS