LA SEGONA FILA



Què en fem dels conductors amb conductes irresponsables que condueixen a crear problemes a la resta de conductors?

Aquesta pregunta me la vaig fer fa pocs dies a l'Avinguda de la Salle de Reus tot i que la podria formular a qualsevol carrer de qualsevol ciutat del món. La situació és aquesta: surts d'una rotonda per enllaçar amb una avinguda o carrer i, tot just a l'inici del carrer o avinguda, has de frenar per què et trobes l'inici del vial ple de cotxes en doble fila. Hi són per què just allí, a la rotonda, hi ha un d'aquests establiments del Corte Inglés que serveixen de tot a totes hores i mai tanquen.

El més normal, quan passa i passa molt poc, és que algun agent de la Policia Local vegi aquesta infracció i comenci a escriure la multa per ocupació del carril. També succeeix, com a fet habitual, que el conductor infractor surti just al moment i li pregui a l'agent, tot posant com a exemple qualsevol excusa, que no acabi d'omplir el formulari de la sanció. Sovint, coses que passen, el policia estripa la multa i el conductor infractor marxa sense càstig a un altre indret on tornarà a comportar-se com un insolidari i egoista.

Pregunto: No és possible, aprofitant les noves tecnologies, evitar aquesta conversa entre municipal i conductor de manera que el primer eviti el càstig del segon? Tan malament està muntat tot que els impresentables fan infraccions a tort i dret un dia si i l'altra també?

Com a ells no els canviarem, intentem canviar el sistema i acabem amb aquesta plaga. Si veieu casos semblants poseu-los en evidència en aquesta web.

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
Al carrer on visc a Tarragona passa exactament el mateix. Hi ha dos carrils per a cada sentit, però el del costat de la vorera està inutilitzat perquè sempre hi ha cotxes en doble fila. I aquí sí que no he vist mai cap agent de polícia, ni una sanció ni res.
Oscar Ramírez ha dit…
M.Z, doncs encara és més trist que ens comentis que mai has vist cap agent de la polícia. De fet no ser si és millor que no hi siguin o que els vegis però siguin tan permisius.
Apa Noi ha dit…
a algunes grans Ciuats existeis la tercera i cuarta filera
I fins i tot alguns establiments fiquen el aparca coches, de dia i sobre tot de nit, que es el que mou el vehicles que fan nosa per sortir
pd que fotens el pilons al pas de vianans, el cecs sel clavaran al ous
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, és cert el que dius però crec que la solucoó és ben senzilla. Si a cada conductor que aparca malament (entenguis doble fila o en un pas de vianants) el dobleguessin amb una bona multa, la retirada d'uns quants punts i un curs de civisme obligatori, es reduiria el nombre d'insensats.
I això no és cap utopia. Està demostrat que la gent només apren a base de bastonades.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS