MOU-TE TARRAGONA I PLEGA NOTARI


Vulguin o no vulguin alguns/es, aquest blog va ser premiat (en votació popular) com el millor Blog Polític de Catalunya l'any 2008 i actualment, em baso amb el rànquing de Cercablogs, és el segon millor blog en categoria de periodisme de les comarques de Tarragona. Una altra cosa ben diferent és allò que es pugui desitjar en un futur a aquest espai però, queda ben clar, que les xifres parlen.
Dit això, estic molt a favor de la campanya Mou-te per Tarragona, presentada públicament aquest dimarts al vespre al Port Esportiu d'aquesta ciutat. Sempre he pensat que aquests moviments socials fan que els polítics es moguin, els incentiven i els fan despertar de la cadira on dormen.

Tinc molt clar que els qui formen el moviment es presentaran, formalitzats en candidatura independent, a les properes eleccions municipals. Serà bo que ho facin per restar poder al tripartit i arrencar-los un, potser dos, regidors.

No puc estar mai d'acord amb un espai obert fa pocs dies i amb un correu que he rebut on se'm convida a participar i destinat a esquarterar aquest moviment social tot atacant frontalment, i sense donar la cara, als qui l'impulsen. Aquesta declaració feta en contra de persones que respecto, conec i aprecio molt com el doctor Joan Maria Adserà o la Rosalia Juancomarti (per citar-ne dos) em sembla fora de to. Llegiu a fons el text i descobrireu el seu autor/a.

La democràcia permet discrepar però sempre amb educació. Tinc encara més clar que aquest auto-anomenat "notari" és com aquell altre famós "notari" que actuava, sense prohibicions, en els bons temps del Saló dels Penjats.

De l'essència de la campanya del "Mou-te" no en diré massa cosa perquè crec que es podien (potser es farà) defensar altres arguments més evidents. Si que és cert que els colors escollits (blau i taronja i en la mateixa tonalitat) són massa similars als de CiU. Tothom que tingui una mica de gust sap que el verd combina amb el morat, que el grog lliga amb el negre i que el blau va de manetes amb el taronja. Només demano que el personatge impulsor de la campanya "anti-mou-te" es mogui i es deixi "notar" o que, senzillament, tanqui aquest "frikie-blog" que ha obert i destini el seu temps d'oci a governar o a fer que la seva jornada intensiva més atractiva.
En política hi ha una màxima: qui ataca a la dreta és l'esquerra i viceversa. En idioma Ramírez (el meu) n'hi una altra que diu: les coses ben clares i de cara.

Comentaris

Anònim ha dit…
Ja sabia que recolzaries el mou-te però desconeixia el merder muntat d'aquesta gent que ho critica.
Pere Salas ha dit…
Tots els tarragonins ens hauriem de sumar a iniciatives com aquesta sempre i quan no es polititzin. Pel que sembla o pel que llegim avui a diversos diaris aquí hi ha massa polítics posats i disposats a moure's pels seus interessos.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, recolzo el mou-te en la seva essència però no fins al punt de sumar-m'hi. Jo no em sumo a llocs on hi ha tanta diversitat d'institucions, entitats i particulars. En tot cas, estic molt d'acord amb el fet que s'impulsi i no entenc res de l'escrit en contra del mateix. Bé, si que ho entenc. Entenc que si hi ha persones dintre de la plataforma (com a sotasignants) que són polítics, hi pugui haver resposta però si es critica, que sigui donant la cara.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere Salas, completament d'acord amb la primera part del teu comentari. De la segona ja no en faré més aportacions. Gràcies per participar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA