PARLEN DE PIRATES I ELS PIRATES SÓN ELLS

Us explico un nou despropòsit de la coneguda banda de músics frustrats batejada com a SGAE o Sociedad General de Autores y Editores. El cantant David Bisbal va fer un concert benefic per a recaptar fons per una causa, la de salvar a vida a un nen de cinc anys que es diu Juanma i que té la síndrome d'Alexander, una malaltia neurodegenerativa que afecta a una persona de cada milió i que, quan afecta als nens, els provoca la mort als sis o set anys. El recinte del concert es va omplir i es van recaptar 50.000 euros que se sumaven als altres que ha anat recollint en altres actes la família del nen. Tot per aconseguir que es desenvolupin els 10 fàrmacs que poden salvar-li la vida, productes que es fabriquen a Estats Units i que tenen un cost de 170.000 cadascun. De moment i gràcies als diners recollits, 1,4 milions, ja n'hi ha 8 en proces de creació.
De diners n'hi hauria més si no hagués estat per la penosa acció de la SGAE que va reclamar als pares un 10 per cent de la recaptació. En un concert on el cantant no va cobrar, on el públic va gastar-se més diners dels habituals, on el que importava era el petit Juanma, aquesta banda hi ha tret tallada. Els 5.000 euros expoliats per aquests personatges són els diners de la vergonya i l'exemple més clar de l'únic objectiu d'aquesta associació que diu protegir als cantants, autors i editors. Us proposo que entreu a la seva web, la trobareu fàcilment, i que no compreu mai més cap disc dels qui en formen part. Ells roben, nosaltres fem boicot. Ells parlen de pirates i els pirates són ells.

Comentaris

són uns vampirs despiadats que estan cegats per aconseguir més i més sang a qualsevol preu
La Familia Menta ha dit…
Ara acabo de veure per les notícies que la SGAE s'està pensant de tornar aquests 5.000€ Suposo que algun dels seus membres ha degut adonar-se del que estaven fent i ha recapacitat. Almenys espero que sigue això, perquè com hagin cedit només per la pressió mediàtica, és realment que han arribat als límits d'allò tolerable.
La casa de Pinel ha dit…
hay que tener poca verguenza dicen que se estan pensando devolver lo que a cara descubierta han robado....
si por si ya fuera poco esto del atraco al chaval ya es lo maximo que podia hacer el sgae.
sociedad, grandes, atracadores, españoles..
un saludo
Oscar Ramírez ha dit…
Estic d'acord amb els tres comentaris. M.Z encara que tornin els diners ja han quedat com uns porcs. Tenen la capacitat de superar la seva malicia i mala fe a cada acció que fan.
Pinel,lo mismo digo: aunque lo devuelvan ya han robado y han quedado como lo que son.
Agnès Setrill. ha dit…
Quan ahir al matí vaig sentir aquesta bona i bonica noticia, vaig intuïr, que alguna cosa hi surgiria d'aquí...no em facis dir el perquè. Si s'arregla, millor., i tant de bo molts altres casos i problemes com aquests és poguessin arreglar amb aquesta generositat.
Oscar Ramírez ha dit…
En el fons, tots volem tots els diners per la família i cap duro per aquests impresentables. OK.
Mon ha dit…
quina vergonya...! (ei que soc music però no soc de l'SGAE)
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, perquè tu ets un músic com cal, autèntic. Els de la SGAE són tots un xoriços!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS