TENIU 16 MINUTS?

Si els teniu, si teniu aquests setze minuts, us proposo gaudir de dues joies musicals. La primera és la versió original d'un tema que va fer famós a casa nostra la Marina Rossell. Aquí li van dir "Cull la primera poma", una traducció perfecta del tema que va composar l'italià Angelo Branduardi i que es va anomenat "Cogli la prima mela". El vídeo que us proposo veure pertany a un concert que va fer Branduardi ara fa deu anys i, si us agraden els sons mediterranis, comprovareu com és una peça orgàsmica.

.
La segona proposta és un vídeo d'un dels joves participants del programa Britains Got Talent. Es diu Shaheen Jafargholi, és gales i té 12 anys. Va presentar-se al concurs per cantar una peça d'Amy Whinehouse i quan va començar a cantar-la, un dels membres del jurat va fer aturar la música i li va dir que no estava convençut i que en cantés una altra. El Shaheen va escollir una peça de la primera època musical de Michael Jackson. Va ser, com en el cas de l'altra vídeo de Branduardi, un altre orgasme musical. Per veure el vídeo feu clic en aquest enllaç. Espero que us agradi i que siguin 16 minuts ben aprofitats. Ja em direu alguna cosa.

Comentaris

Jaume ha dit…
Òscar, ja he invertit els 16 minuts que demanaves. Dic invertit perquè no els he perdut i m'han agradat molt els dos vídeos. Que bo que és aquest italià i no el coneixia.
Oscar Ramírez ha dit…
Jaume, gràcies per diferenciar això de perdre o invertir el temps. Estic content que t'hagi agradat. Si, Branduardi és una passada.
zel ha dit…
A mi també m'ha agradat molt, gràcies per deixar-ho aquí, he disfrutat, mooooolt!
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, m'agrada que hagis fruit d'aquestes dues joies. Moltes gràcies a tu.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA