OK, EL SHERIFF HA PERDUT LA XAVETA


Mitjans de comunicació vetats per no publicar el que toca, ex-professors de l’Escola d’Adults denunciant l’assetjament al qual havien estat sotmesos, més de la meitat de la plantilla de la Policia Local donant-se de baixa per depressió, tots els regidors de l’oposició en bloc abandonant el ple pel menyspreu rebut de forma constant i ara, com a remat final d’una actuació que ens recorda als anys de la televisió en blanc i negre, l’expulsió d’un regidor del seu propi partit per motius de partit que no pas de ciutat.

Són exemples de la forma de governar de l’alcalde d’un municipi costaner que comença per C i acaba per S, un personatge que ha demostrat equivocar-se en el fons i en les formes, que passarà a la història com un governant poc tolerant i gens dialogant en temes que no pot defensar. Prendre la decisió d’expulsar del teu propi equip a un dels seus membres evidencia que aquesta persona ja ha perdut el nord.

Entre altres coses perquè parlem d’un dels pocs regidors que, en cas que ara es fes una enquesta de valoració del govern d’aquest municipi, aprovaria en la seva gestió. El llistó el passarien, potser també, el titular d’ensenyament i el d’esports. El regidor cessat i apartat pel Sheriff de C......S, ha demostrat sempre tenir un tarannà obert i dialogant, proper a les persones i entitats amb qui ha hagut de parlar.

El més curiós del cas, per a rematar la incoherència, és que al regidor se l’expulsi del govern per temes que són únicament interns de partit, que ja té nassos. N’hi ha que no saben rentar la roba bruta a casa i es canvien la muda en públic per deixar marca i senyal del seu poc seny i evidenciar que no és gens senyor, ans el contrari. I així passen els dies i els anys del seu mandat, perdent la xaveta i quedant-se sols, en evidencia i pensant-se que tenen raó.

Algú s’ha preguntat com, tot i ser alcalde d’un municipi important, mai el posen a les llistes del Parlament, ni del Congrés, ni del Senat, ni tan sols té un càrrec a altres administracions supracomarcals? Doncs perquè és un NINI, Ni treballa Ni deixa treballar.

Per acabar, dir-li a la darrera víctima d’aquest personatge, o sigui al regidor expulsat, que ha d’estar content per la feina feta i que ja sap que el temps posa tothom al seu lloc. No hi ha mal que no vingui per un bé posterior, li ho diu una persona que comença a ser experta en aquest àmbit.

Nota: Un consell per a l'Alcalde Sheriff , vagi uns dies de vacances aquí (clic). Estarà a la seva salsa.

Comentaris

ciudadano ha dit…
Esto es aquello de si no es mio no sera de nadie, en el ayuntamiento del que tu hablas el alcalde se basa en la ley aquella de que si no estas de mi parte, carretera y manta, dictadura pura y dura...
Oscar Ramírez ha dit…
ciudadano, completamente de acuerdo
Anònim ha dit…
Quan un està acostumat a que la seva paraula és l'única qu e té valor, no se li pot portar la contraria.
Quan un està acostumat a viure bé de la política i treballar lo just i necessari, no vol deixar la poltrona.
Quan un és mediocre i té el poder a les seves mans, per petit que sigui, es pensa que és Déu.
Quan un és imbècil i escriu uns contes intomables però que s'editen, es reafirma com a un Déu, encara que no tingui ni idea del què significa ser persona.
Ell és únic, inmillorable i imprescindible per a si mateix i projecta sobre la resta de la gent aquest somni esquizofrènic que porta als altres a abandonar el vaixell, a caure en depressió i asentir el major menyspreu que hagi pogut sentir en tota la seva existència.
Cal abandonar aquest malèfic déu , deixar de postrar-se davant ell i començar un nou camí obert a altres possibilitats no tan divines.
helene ha dit…
hemos sid testigs d nuevode la falta d demcrcia interna dentrod nuestra agrupa,no han dejado expresarse a oLIVErk ni se han dado explicacions a la malitancia allí presenteen relación la decisión tomada el lunes por el grupo municipal socia q dio lugar aq OKr sea un regidor sin comptencias.lo posponen por la ausencia del primer secretario otro díadespués de todoloexpresad.dicen q se tiene q hacer así..ah!esfuerte,n

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS