ESPIANT EL MÓN I CONEIXENT LA FAMÍLIA

Un dels meus plaers és espiar al món per descobrir-ne els seus racons, sempre públics o, en casos puntuals, privats. He incorporat a l'espai com espiar al món 64 càmeres web noves. Fins ara en tenia una de sola, la de Times Square. A partir d'avui podreu veure algunes ciutats d'Alemanya, l'Alguer, Anglaterra, Aruba, Itàlia, Turquia, 8 càmeres de Ciutat del Vaticà, 48 de la ciutat de Paris o la de l'estudi particular del pintor italià Antonino Cammerata. Són sempre càmeres a temps real o que renoven la imatge en dos o tres segons. Aquesta secció és a la part dreta de la pantalla, sota dels apartats de premsa, ràdio i televisió.
Per altra banda i fruit dels meus viatges per la xarxa, incorporo a la secció d'espais interessants, on hi ha els links de blogs, 7 noves propostes. Les explico:


OCTAVI. És el blog que ha creat fa pocs dies el periodista Octavi Saumell amb qui he tingut el plaer de treballar a Més TV. Ell parla de l'actualitat de Tarragona i, de forma especial, de bàsquet, la seva passió.
EL PLANETA IMAGINARIO, del també periodista Nacho Carrizo. Amic, company i amant del Nàstic de Tarragona, com un servidor. Ens parla de futbol i, aquests dies de festa, de Santa Tecla.
EVASIÓN, del fotògraf José Carlos León. Compartim ofici tot i que uns redactem i altres posin la imatge a les paraules. És un blog amb fotos d'alta qualitat i diferents a allò que estem acostumats a veure.
UN BUEN DOMINGO de Rafael. Hi trobareu imatges curioses, viatges diferents i una forma diferent de veure i entendre moltes coses quotidianes.
VAGARDEVAGAR de l'Andreia. Aquest és un blog fet amb molt de gust, originalitat i qualitat. Hi ha una mica de tot: videos, món casteller i, sobretot, bona música de fons que et captiva i que fa que et passis una llarga estona remenant i llegint els articles o veient les fotos.
SUC DE LLIMONA de la Tirai. No recordo com vaig arribar a aquest blog però us puc assegurar que emv quedar una estona rellegint dues o tres vegades un post que es diu "accident". Després vaig fer una extensa ullada a aquest espai, molt sucós.
LES MEVES VERITATS del Salvador Guinart. Per a mi el Salvi és un amic però a més també és un company al Nàstic, a les festes de Santa Tecla i un molt bon tertulià a la ràdio en aquells temps bons d'Onda Rambla. Les seves veritats són les meves lectures a diari.


Com sempre, els trobareu enllaçats a la dreta, a la secció espais molt interessants.


Comentaris

Anònim ha dit…
No sé com t'ho montes però sempre tries blogs molt especials. De moment, cap de les teves recomenacions m'ha decebut. Segueix així i endavant amb el teu blog.
Anònim ha dit…
Moltes gràcies Òscar! Octavi
Unknown ha dit…
Passo doncs a xafardejar aquest espai de la dreta...
Andreia ha dit…
Hola, Oscar

Moltes gràcies pel link, i sobretot per les pauraules tan amables.
Ja et faré també un link i doncs ens seguim llegint.

Fins aviat!
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies als qui feu els espais perquè en sou els protagonistes. Tondo, gràcies per xafardejar!
Anònim ha dit…
Hola Óscar. Gracias por tus recomendaciones. Sólo una aclaración ¿estás seguro que Nacho Carrizo es periodista?. Saludos. herminio.
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Herminio. No se concretar la respuesta pero debo decirte que en la profesión asi se les considera. No se decirte más.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS