OCELLS I "PAJARUS"

He donat per tancada la enquesta on us preguntava amb quina ciutat, país o indret del món s'havia d'agermanar la ciutat de Tarragona. Cal recordar que l'objectiu de la enquesta era garantir la diversió dels polítics tarragonins que, acostumats a viure tants anys a l'Ajuntament ja sigui al govern o a la oposició, deuen estar farts de veure les sis ciutats amb les que Tarragona està agermanada actualment. Calia buscar una nova destinació de les propostes que us feia heu escollit Solentiname, a Nicaragua. La condició indispensable per agermanar Tarragona amb Solentiname era que l'ambaixador fos l'Àngel Juàrez, president de l'ens ecologista Mediterrània i coneixedor del terreny (quedi clar que pels molts viatges que hi ha fet en nom de la seva entitat). Un 43 per cent dels qui heu participat votant l'enquesta heu fet possible el nomenament de l'Àngel com a Ambaixador de Tarragona a Solentiname. Ara nomes cal fer arribar aquesta decisió a l'Ajuntament i proposar altres persones que acompanyaran a Juàrez en la delegació tarragonina. Personalment proposo que hi vagin l'Àngel Fernàndez per inspeccionar el terreny, l'Agustí Mallol per garantir la estabilitat del govern local i uns quants dels empresaris que tenim a casa i que aposten per territoris de l'altra costat del "charco". La primera expedició (potser la única) pot marxar per nadal. Sobre la enquesta, dir-vos que un 21 per cent volíeu que Tarragona s'agermanes amb Babia. És una llàstima que no hagi sortit escollida en primer lloc aquesta opció perquè ja hi tenim uns quants regidors que hi viuen constantment. Per acabar, la foto que il·lustra aquesta noticia és dels ocells que es fabriquen a Solentiname, un dels productes locals més típics com a souvenir. Ja he enviat un correu a l'Ajuntament d'allí tot dient: Siento decirles que no compraremos sus pajaros porque ya les mandamos algunos de los nuestros.

Comentaris

Anònim ha dit…
Els de la diputació si que estan tots en babia però a final de mes els hi cauen com al fill del Juarez que ja l'han colocat ben colocat allí.
Anònim ha dit…
Jo he estat a aquesta part de Nicaragua i és preciosa, plena de natura i poques cases pero si ara començen a desembarcar persones com aquesta que es comenta, malament i agafat.
Jobove - Reus ha dit…
tens un humor molt fí, sembles de Reus i no pas de Tarragona

salutacions dels ganxets
Oscar Ramírez ha dit…
És que soc nascut a Reus tot i que laboralment sempre he centrat la meva vida a Tarragona. M'agrada molt aplicar el sarcasme i com ara soc lliure, periodisticament, tiro pel broc ample. Una salutació!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS