NO US DIRÉ COM (11): BOIRA I SOL

Si us diré on, a Tarragona. Si us diré com, amb una Nikon digital. No us diré el perquè ja que explicar el perquè de la boira em sembla , a hores d'ara, un fet impossible. El cas és que aquesta foto, feta a Tarragona amb una Nikon digital un dia de boira, em va impressionar. Està feta al vial Bryant, davant del Bingo que és un lloc que visito sovint, sempre exteriorment cada cop que vull veure un bon paisatge, ja que disposa d'una petita zona, no autoritzada oficialment, per aparcar les motos.Com podeu observar, la foto cavalca entre la màgia i el misteri. A primera línia es veu l'amfiteatre però no se sap que hi ha al darrere. No hi ha mar, no hi ha via del tren, no hi ha Fortí de la Reina. Curiosament, la boira provoca un estat mental que ens permet pensar en moltes altres coses que no ens provoca ni el sol ni la pluja. No és cap bajanada. Atureu-vos un moment i recordeu que es pensa quan hi ha boira. Imagineu que succeeix quan, de cop i volta, no es veu l'horitzó sempre present i quasi imperceptible pel fet de ser-nos quotidià. Segur que aquesta imatge us desperta interès pel simple fet de comentar-la.Parlant d'imatges i com ja marca la tradició creada per un servidor, us convido com cada dilluns a visitar l'Illa dels Plaers. Aquesta setmana arriba el contrast. Ara veieu boira i amb un simple clic en aquest enllaç trobareu tot el sol del món en una illa que parla d'una altra illa.

Comentaris

zel ha dit…
Preciosa foto, ja m'estalvio el sol, que la boira acolloneix, però és d'allò més suggerent, salut, maco!
Mon ha dit…
ostres, es del tot original veure l'amfiteatre aíxí i no es gaire normal aquesta imatge...molt maca la foto
Waipu Carolina ha dit…
Tienes razón Oscar! En la mañana de este lunes pasaba lo mismo en el Camp de Mart. La boira no dejaba ver que había más allá y a mi que me encanta inventar historias no te imaginas como disfruté de adentrarme en aquel misterio.
Un beso
mossèn ha dit…
bo, molt bo, boníssim ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Zel. El sol te'l regalo tot i em quedo la boira, cap problema. Salut!
Mon, és cert que no és massa normal veure aquesta imatge o almenys jo la veig ben poc. És guapa, té misteri...
Waipu, muchas gracias! Siempre es agradable compartir esa parte de misterio que da para mucho y nos despierta la imaginación.
Mossèn: gràcies, moltes gràcies, graciissiimes... salut

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA