POLÍTICS I CIUTADANS, LA NIT I EL DIA.

Tenemos que partir de una realidad: Cambrils es una ciudad segura. Aquesta gran frase la va dir la regidora de Seguretat Ciutadana de Cambrils ara fa quasi un any en aquesta entrevista al Diari de Tarragona. Era època electoral i ja se sap que quan hi ha eleccions es prometen moltes coses i se'n diuen moltes altres molt desafortunades. Si Cambrils és una ciutat segura, que els hi preguntin el seu parer als veïns de Vilafortuny i sobretot als molts que han estat víctimes de robatoris. Fa uns dies, una banda silenciosa va assaltar sis cases d'aquesta urbanització provocant el trauma corresponent a les seves víctimes, habitants d'aquesta ciutat tant segura que pregona la responsable municipal de seguretat ciutadana. Era una actuació més, un bolo més, d'una de les moltes bandes organitzades que hi ha al nostre país. Espanya té el trist honor de liderar el rànquing dels països amb més bandes organitzades, més de 500. Segurament també el liderem en el de polítics que viuen d'esquena a la realitat, multen als veïns que pengen pancartes quan es manifesten per a reclamar més seguretat i donen a la Policia Local un us sancionador per a recaptar, mitjançant multes, els diners que falten a les arques que són buides gràcies als augments de sous dels regidors del govern. Qui també parla de les onades de robatoris com a fets puntuals en un país que, segons ell, és molt segur, és el Conseller d'Interior de la Generalitat. Aquell que, cada cop que parla puja el preu del pa. El mateix que, mentre es felicita pels bons resultats electorals del seu partit va perdent diputats. Ells dos són especialistes en posar bona cara al mal temps mentre la resta del país viu i veu com et poden entrar a casa, apallissar-te, amenaçar-te i robar-te allò que és teu. Són dues realitats ben perverses. Ciutadans que viuen al marge dels polítics i polítics que viuen al marge dels ciutadans. Remato aquest post amb un vídeo dels dos protagonistes d'una serie molt popular que, no sé el perquè, però ve al cas.

Comentaris

Anònim ha dit…
totalmente de acuerdo en todo.

José Luis Martín
mossèn ha dit…
això de robar ... és com entrar i sortir, oi ??? ... ho sabia ... salut
Unknown ha dit…
Aquest matí mateix... a Tarragona robatoris diversos a la zona del cutre-mercat instal.lat a la rambla.... agressions, etc.

Penso que la policia hauria de deixar-se de fotre en temes polítics i vetllar per la seguretat.

I lo dels robatoris silenciosos (i no tant) a Vilafortuny no te nom. I després que et vinguin amb enquestes.
Oscar Ramírez ha dit…
José Luis. Muchas gracias.
Mossèn, és com entrar i, si les lleis són bones, surts al cap d'uns anys.
Tondo. Res té nom en un país i estat governat per ineptes.
Unknown ha dit…
Ara que posats a parlar de robatoris vaig riure quan a Albània, en un bany demasses, "algú" li va furtar el rellotge a W. Bush... i després el servei de premsa de la Casa Blanca va afanyar-se a dir que el bo de W. Bush l'havia regalat.

Va fer més en les relacions bilaterals Albània-EUA aquest xoriço que no desenes de polítics.

Jjejjejeje
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bona aquesta !
Una més del pallasso més gran del món.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS