UNA VERGONYA MÉS

Els bons invents, allò que el govern ens ven com a grans avenços i comoditats, només beneficien Barcelona. Tothom sap que pel govern de Madrid l'AVE no va arribar a Catalunya fins que es va obrir l'estació de Barcelona malgrat ja fes tres anys que passes per les comarques de Tarragona i tinguéssim una estació d'aquest tren fa més d'un any. Les noticies que passen a les nostres comarques son invisibles a Madrid on Tarragona és un racó sense importància, un indret que interessa per sumar vots cada quatre anys gràcies a una part de la població que no té memòria dels calvaris que li fan passar i acaba votant els causants d'aquests calvaris. No ho criticarem pas, la vida és així. El que si cal criticar és aquest pedaç de servei que ens volen vendre com a gran servei, l'AVE. Com ara aquest tren surt de Barcelona (la capital) arriba a l'estació del Camp de Tarragona ple i per tant la gent que espera l'AVE a Tarragona es queda sense pujar al tren. La única solució es comprar el bitllet a Barcelona i esperar que el tren arribi a Tarragona però això ens costarà 55 euros més que haurem de sumar als 120 que és el preu del bitllet senzill. Aquest preu el pagaran, si volen, els ciutadans més propers a l'estació del Camp perquè els de la resta de comarques segueixen sense l'Alta Velocitat.
Ara ens han dit que hi ha més de 121.000 persones de les comarques de Tarragona que per agafar l'AVE o l'avió a l'aeroport de Reus han de fer meravelles i sovint ni fent-les ho aconsegueixen. Al Baix Penedès, la Conca de Barberà o el Priorat veuen l'AVE o l'Avió en foto o per la televisió però no el palparan mai i, en cas de pujar-hi algun dia, serà com anar de vacances a Eurodisney. És una vergonya més generada per un govern central que aplica el centralisme a cop de martell amb el suport de l'autonòmic que té en Barcelona el melic de Catalunya.
No tenia cap intenció de pujar a l'AVE perquè prefereixo anar a Madrid per altres vies però ara tinc més clar que no hi pujaré encara que em regalin el bitllet. Les motos que ens venen els que han guanyat les eleccions estatals i van perdre les catalanes malgrat governin, són senzillament una vergonya. AVE! Els que mai hi pujarem et saluden!

Comentaris

mossèn ha dit…
Madrid ??? ... Barcelona ??? ... què coi són ??? ... salut
Jesús M. Tibau ha dit…
A les Terres de l'Ebre encara el tenim més lluny. Alguns trens d'alta velocitat passen de llarg a tota velocitat entre Tarragona i Castelló
Oscar Ramírez ha dit…
són melics en forma de ciutat, mossèn.

Jesús. Alguns polítics només pensen en l'Ebre quan falta aigua. La resta de l'any ni se'n recorden. Sobre l'AVE, tens tota la raó del món.
Anònim ha dit…
AQUI TENIU UN TREN QUE NO VA ENLLOC Y CAR, A PASTA FANG POLITICS¡
Anònim ha dit…
QUE NOS ROBAN EN EL AYUNTAMIENTO Y NO PASA NADA DE NADA, QUE NOS ROBAN el PATRIMONIO DE TODOS

COÑO QUE NOS DESPLUMAN
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies a tots i totes pels comentaris.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS