ANDORRA, L'ESCAPADA

Demà comença el festival de robatoris per alimentar a aquests senyors de la Societat d'Autors, una comuna de velles glories musicals que mai han estat estrelles i que es fan rics sense moure un dit i no protegeixen els seus associats pagant-los els diners que els toquen quan aquest és un dels principals objectius. Demà entra en vigor el polèmic canon digital i per tant estaran gravats el CD i e DVD, els MP3 i MP4 i qualsevol altre aparell on puguis gravar-hi música o imatges com ara un disc dur o un gravador de DVD. Ja he dit en altres ocasions que sóc un amant fidel de l'eMule i un gran turista que aprofita les seves estades a Andorra, on no paguen cap canon, per baixar amb el cotxe ple de bobines de cd's i dvd's verges i desitjosos d'acollir al seu interior el bo i millor de la música i el cinema. Us aconsello que aneu al país veí i feu les compres i així deixem a aquests inpresentables en la situació que es mereixen. Per cert, afegeixo en aquest post una llista dels cantants que més defensen aquest canon i la Societat d'Autors. D'ells no em baixaria res ni que em paguessin o, encara millor, m'ho baixaria tot per tocar-los la moral: Ana Belén, Café Quijano, Complices, Estopa, Extremoduro, Hevia, Jaume Sisa, Joan Guinjoan, Jorge Drexler, Julio Iglesias, Ketama, Loquillo, Los del Rio, Dúo Dinámico, Maria Jiménez, Marina Rosell, Marta Sánchez, Mercedes Ferrer, Miguel Ríos, Niña Pastori, Operación Triunfo, Presuntos Implicados, Ramoncín, Rosa León, Rosana i Victor Manuel. Quines perles!
Algunes de les seves frases més famoses són:
Victor Manuel: "Lo que no puede ser es que se vendan 80 millones de CD vírgenes y no repercuta en los artistas".
Loquillo: "Los discos deberían subir de precio".
Estopa: El MP3 es una estafa, pura piratería".
Ramocín: "Denuncia a los manteros ante la polícia"

A partir de demà, tots contra el canon, tots cap a Andorra!
Remato el post amb un vídeo on coneixereu al David Bravo. És advocat especialitzat en propietat intel·lectual i representant de diferents artistes no sotmesos a la Societat d'Autors. La seva lluita contra aquest grupuscle fa nou anys que dura i el seu discurs és molt vàlid i coherent.

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
et puc oferir un servei que tinc al meu blog a l'apartat de preferits anomenat DVD barats, entra és una web portuguesa que té el preus mes barats del mercat, gent seria i el bo es que pots pagar contrareembolsament, tarden de dos a tres dies

salut
Oscar Ramírez ha dit…
Ok, ara entro i ho miro. gràcies.
zel ha dit…
I viuen com reis, i ja sé que fan una feina important i són artistes i bla bla bla, però, coi, nosaltres treballem com cabronets i no vivim pas com ells. Ara, que no es pot generalitzar. Però jo he pensat el mateix que tu, noi, és que sempre quedem fotuts els mateixos. Petons!
Oscar Ramírez ha dit…
Els que són a la junta i cobren peles a costa dels altres que es deixen la pell als escenaris no en tenen res d'artistes. Són del pitjor que hi ha.
Anònim ha dit…
L'Audiència de Barcelona ha ordenat la reobertura del judici contra l'actor Pepe Rubianes per ultratge a Espanya

Que pasaria si aquet HUMORISTA fosi CATALA


Enrique Pinti

El conegut humorista Argentí


Quan va fer el seu primer paper al Teatre en 1957, tot just tenia 17 anys i una sola frase que dir en l'Obra, la hi van llevar perquè no l'hi escoltava i tenia dolenta dicció... ara parla fins a per els colzes, alt, fort i clapíssim.
Enrique Pinti és tota una institució a Argentina .Actor, humorista, Autor teatral ...Aquest home fa amb intel·ligència i sentit de l'humor convertir-se en un dels monologistas més benvolguts del seu país . Pinti presumeix de totes les seves virtuts, veu a la realitat més quotidiana , els personatges més arquetípics i els treu els colors, els posa de tornada i mitja .
Que ningú es mogui
Enrique Pinti sempre posa les coses en el seu lloc .Chevere!

A disfrutar , però de devo.

BON SANT JOAN

http://www.youtube.com/watch?v=Gx5UQIT3HZU&feature=related

APA NOI
mossèn ha dit…
soc compositor de melodies en versió cutre, o sigui, a base de pets ... també tinc dret a percebre el canon dels ous ??? ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, bon Sant Joan!
A tu i a tots els qui manteniu viu aquest blog.

Mossèn, molt curiós el comentari, jajajaja. Jo li dóno tot el canon sencer.
Josep (sl) ha dit…
Victor Manuel: "Lo que no puede ser es que se vendan 80 millones de CD vírgenes y no repercuta en los artistas".

Aquesta frase és pura demagògia i és suposar que si compres CDs verges és per copiat música. Perquè ha de repercutir en un suposat artista que jo hem passi a CD un treball de la uni o unes fotos del catalunya Argentina per exemple.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep, completament d'acord. És insultant veure com aquests dropos viuen gràcies a aquests abusos, robatoris legals i amb l'ajuda del govern que ha dit si al canon.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS