GRÀCIES SALVI !

El Salvador Guinart, "Salvi" o "Chon" per als amics, m'ha obsequiat amb un premi anomenat "Amigos para siempre, Font de Amor". Pel que ell em comenta, aquest guardó l'entrega un blogaire als amics blogaires que té prop d'ell i per tant és un premi de bon rotllo. Amb el Salvi fa anys que som amics i sempre hem tingut bon rotllo o sigui que rebre aquest premi és tot un plaer i una gran satisfacció.
Ara aquest premi el puc entregar a les persones que vulgui sempre que compleixi els requisits esmentats. El lliuro al Jesús M. Tibau (el vaig conèixer fa ben poc a Vallromanes), al Mon (el vaig conèixer fa una mica més a Tarragona), a L'Illa dels Monstres (som companys d'ofici) i a la Mar (la meva millor amiga). Els volia donar a la Zel , al Josep Maria Yago i als companys de Té la Mà Maria però veig que ja el tenen per part del Salvi. Apa, espero que us agradi!

Comentaris

Anònim ha dit…
el dia 15/05/08 li comento al bolg del Salvi lodel violador i avui:

Enxampat i detingut

Expulsat de Franca i a Catalana detingut el violador del enxample, ja el deia fa tems, igual que els responsables penitenciaris


Alejandro Martín, conocido como segundo violador del Eixample, salió de la cárcel el domingo pasado después de cumplir su pena. Ha estado 16 años en prisión. Los informes indican que no está rehabilitado y que existe un alto riesgo de que vuelva a cometer delitos. El caso ha suscitado la alarma de parte de la población, que no entiende que, si los poderes públicos creen que va a volver a delinquir, no se tomen medidas
Alejandro Martínez Singul cometió cinco violaciones y cinco agresiones sexuales entre 1989 y 1991 a menores de 9 a 17 años, e intentó cometer otras cuatro. Fue condenado por ello a 65 años de prisión, de los cuales ha cumplido 16, el máximo posible según el código penal de 1973, vigente cuando perpetró los delitos. Los tratamientos psicológicos que siguió en prisión no han funcionado, y la Junta de Tratamiento de la cárcel de Quatre Camins (Barcelona), en la que cumplió condena, señala que no está rehabilitado y que existe un elevado riesgo de reincidencia.

TOCA PERON


Apa Noi
Jesús M. Tibau ha dit…
Moltes gràcies. A veure quan ens trobem amb més temps per a xerrar tranquil.lament. Espero estar més lliure durant l'estiu, tot i que no gaire.
ostres! MOLTES GRÀCIES!! molt agraït per la menció, primer perquè me la fa un blogger il·lustre com tu, i segon perquè ho fa un company de professió, que sempre fa il·lusió. gràcies!!
Oscar Ramírez ha dit…
Si, Apa Noi, ja he vist que avui hi ha novetats en aquest cas. Que hi farem!

Jesús, a veure si és veritat i treiem un espai de temps d'on sigui. Em va agradar parlar amb tu a Vallromanes però va ser molt breu.

Illa, gràcies per això de "il·lustre". M'agrada que et faci il·lusió.
Mon ha dit…
ep des de sota el garrofer moltes gracies company...coi a veure quan quedem i prenem unes cerveses. Mes que res per celebrar els premis.....
mossèn ha dit…
enhorabona ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, quedem quan tu vulguis. Diga'm dia i hora, de veritat.

Mossèn. moltes gràcies.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS