UNA PROPOSICIÓ INDECENT

Si Federico Fellini aixequés el cap tornaria a caure rodó al veure la proposta que ha fet el Ministre de l'Interior italià, Roberto Maroni. Aquest senyor aposta per la creació de barris i zones especifiques on s'exerceixi la prostitució al considerar les prostitutes com a persones perilloses per la seguretat i la moralitat. Segons Maroni, amb la creació d'aquests barris es podria garantir al màxim el control sanitari i es protegiria els ciutadans.
Em sorprèn molt aquesta proposta per la seva absurditat. Tothom sap que la prostitució és el negoci més antic del món i també és sabut que és molt més perillós, immoral i insegur el govern de Berlusconi que no pas la senyora que es posa a qualsevol carrer o descampat a vendre el seu cos a canvi de diners.
Maroni l'ha pifiat i molt. Si el que vol és evitar que s'exerceixi la prostitució, res més lluny per aconseguir-ho. És més, per als clients de les prostitutes no hi hauria res més morbós que aquest harem de dones on podrien triar i remenar. Trist però seria així.

Itàlia té molts altres problemes a resoldre abans que aquest i cal que els polítics italians s'hi posin tots a un enlloc de perdre el temps dient xuminades i fent propostes que enlloc de ser serioses fan riure. Per dirigir un ministeri d'aquesta manera, més val que Maroni torni cap a casa i es dediqui a la cria del conill.

Comentaris

mossèn ha dit…
coño !!! ... perdó ... quan parlen d'aquests temes un s'anima i ... curiós, ben curiós ... salut
Anònim ha dit…
suau missatge per un tema molt dur i on costa opinar-hi. La foto mola els grecs ja sabien que era anar de "pilinguis".
Jobove - Reus ha dit…
m'agrada el diseny, felicitats

ja ho diu el refran:

que puta era la Verge Maria !!!
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, s'ha passat. Cony s'ecriu amb "Y".

Peter, moltes mercès i moltres altres verges, jejejeje.

Té la Mà, no és així. Diuen que seria "Maria era verge i p...a"

Canvia molt la història.
zel ha dit…
He quedat garratibada en llegir-ho, n'hi ha que de ben segur s'han begut l'enteniment...
Anònim ha dit…
LA CABRA TIRA AL MONTE


MERETRIZ

Meretriz es el nombre romano utilizado en la actualidad como sinónimo de prostituta. Acercándose más a la etimología de la palabra, meretriz es la mujer que, sin amor, contrae matrimonio con un hombre por interés económico o social.

El cambio de significado de la palabra meretriz tiene su origen durante el propio imperio romano. Inicialmente la verdadera prostituta de prostíbulo se denominaba Quastuosa. Y eran éstas, y no las meretrices, las dedicadas a la prostitución.

Junto a éstas existían sacerdotisas de diferentes templos y diverso nombre que ejercían el sexo por vocación religiosa (como las originales bacantes) o como medio de subsistencia de su culto, aportando sus servicios sexuales a cambio de dinero y enmascarando la transacción bajo algún rito religioso (uno de esos templos era precisamente de las adoradoras de la diosa egipcia Isis).

Y son precisamente las mujeres solteras y sin vocación de prostitutas pero que ejercen temporalmente la prostitución a las que originariamente se denominaba meretrices.

Precisamente el carácter amateur de la meretriz permitió con el paso del tiempo la apertura de prostíbulos que se ofertaban como falsas meretrices como sinónimo de no profesionales, contribuyendo a la confusión de la palabra.

Además, la meretriz tenía un carácter atractivo y, al menos en teoría, no se veían abocadas a la prostitución como una forma de esclavitud o alguna causa ajena a la voluntad.

Precisamente, las primeras meretrices eran mujeres corrientes que querían aprender sobre el sexo o les atraía éste e ingresaban en templos para iniciarse.

También hay textos que narran historias sobre hombres que ingresan a sus jóvenes mujeres en templos dedicados al sexo a modo de cursillo para que, como meretrices temporales, aprendieran a satisfacer correctamente a su futuro esposo. El drama de estas historias cuenta de mujeres que prefieren ingresar en la orden, donde le espera una vida sencilla y sin dificultades, a continuar con su marido.

APA N0I
Josep (sl) ha dit…
Tancar les en un barri com a l'edat mitjana no resol el problema, com a molt l'aparta dels ulls de la gent. Eradicar el negoci més antic del món.
Salvador Guinart ha dit…
Bon dia Òscar,
quan pguis passa pel meu bloc, tens un regalet.
Salut amic!
Anònim ha dit…
aixo del premis que es donen, per que no feu un donatiu d´un euro com a minim a una ONG. si mes no sera efectiu

Apa Noi

gracias per la vostra col.lavoració
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies a tots pels comentaris. Gràcies Salvi per la part que et toca.
Com diu la Zel i afirma el Josep (Sl) hi ha gent que es beu l'enteniment.
Charlie ha dit…
Mentre van perdent el temps amb aquestes xuminades (mai millor dit), fins i tot Espanya els va superant en PIB.
Itàlia necessita un canvi de rumb radical, o ja veurem com acaba.
Oscar Ramírez ha dit…
Estic d'acord amb el que dius, Charlie. El problema rau en que quan manen les esquerres (Prodi) no fan res per solucionar els problemes més elementals. Quan manen les dretes arriben les propostes absurdes i més temeràries. Cal algú que afronti els problemes amb lògica, que agafi el "toro per les banyes".

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS