EL PRIMER DIA


El primer post de l'any 2009 em serveix per a parlar-vos d'un indret que he redescobert aquest cap d'any, l'Hotel La Masieta. Aquest establiment és al nucli urbà del Creixell. Forma part del Top Rural i és un dels pocs indrets amb cara i ulls que vaig trobar el dia que vaig decidir buscar on acabar el 2008 i començar el 2009. La decoració de les habitacions és rústica però feta amb molt de gust, la cuina del restaurant és de molta qualitat i la relació qualitat-servei, excel·lent. El tracte del personal, començant pels propietaris i acabant pels de la recepció, és immillorable. Et fan sentir com a casa i això, combinat amb tot el que ja us he comentat, costa molt de trobar. L'habitació ens ha costat 70 euros amb l'esmorzar inclòs, el menú "manjar" de cap d'any en valia 85 i el dinar especial d'avui, només 25.

A més, com a colofó final, m'he retrobat amb l'Oscar, un bon amic a qui feia uns anys que no veia i que treballa en aquest hotel, una d'aquelles persones que veus poc i quan la veus, com diria ell, se't posen els pels de punta de l'emoció. Ara, amb el facebook, estarem els dos més controlats. En definitiva, us recomano La Masieta si voleu desconnectar per pocs diners i ser atesos com a casa.

Comentaris

Anònim ha dit…
pinta molt bé aquesta masieta, hi haurem d'anar a menjar i dormir.

Susanna
Anònim ha dit…
guapo guapo, interessant. I quan costa una habitació?
Oscar Ramírez ha dit…
Susanna, te'l recomano de debo, val molt la pena ens els dos sentits.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim. No sé si ara canviaran els preus o no però per cap d'any una doble valia 70 euros i parlo d'una habitació molt comoda amb llit de matrimoni, banyera hidromassatge, televisió i dos balcons que et permeten veure part del poble. Amb l'esmorzar inclòs.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS