21 de febrer 2009


Com més rics, més rucs. La foto que acompanya al post va passar a la història al seu moment. El protagonista és Paul Wolfowitz. Va ser president del Banc Mundial i un dia va treure's les sabates en una mesquita provocant l'escàndol. Un dels homes més poderosos i més ben pagats del món amb els mitjons foradats, una imatge ben trista. Ara tenim un nou cas que té en comú el protagonista, un home amb molt poder, tan poder que l'utilitza per abusar. S'ha fet pública una carta on una ex-treballadora del Fons Monetari Internacional (FMI) acusa al director d'aquesta institució, Dominique Strauss-Kahn, d'abusar de la seva posició per mantenir una relació amb ella. Ell no ho ha negat en cap moment i tot i que parla d'assumir la responsabilitat, no diu res de dimitir. Un nou escàndol generat per aquells que ens han de manar i fer el bé. Si aquests poderosos ens han de fer tirar endavant, estem servits.

4 Responses so far.

  1. zel says:

    Puajjjj, que diuen als tyebeos, les misèries no són exclusiva dels pobres, més aviat són la misèria humana dels rics... Petons!

  2. M.Z. says:

    A diferència de l'assumpte dels calcetins, que és ua cosa més aviat patètica, això és una acusació molt seriosa! A veure com es resoldrà...

    De tots formes ja se sap que a tota arreu hi ha draps bruts, i quan més amunt, més bruts i ronyosos

  3. cert Zel, bona argumentació. Estas millor de la cama?

  4. M.Z és cert que els he posat als dos al mateix sac per temes diferents però en el fons els dos són prou miserables. Obviàment, Strauss-Khan és molt pitjor.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -