CAMBRILS ES MODERNITZA


Que bonitoooss son los niñooos cuando salen por la teleeeee! Peinaditooos, bien limpitoos, enseñando sus juegueteees!
Aquesta cançó d'un conegut mal actor català que va destinar part del seu temps a fer un disc mediocre, la recordava abans d'ahir mentre veia TV Cambrils. El cas és que, tot mirant-me l'informatiu que resumia els actes de cap de setmana, se'm va posar la pell de gallina. Em vaig quedar atònit, sense paraules, al comprovar fins a quin punt s'ha modernitzat la vila esmentada. Anem a pams i fem-ho a l'estil Rodolfo Chikilicuatre: uno...

1. Convoquen cent persones per fer la foto del proper festival Cambrirock i han de venir grups de persones de la ciutat de Tarragona a omplir l'espai buit que han deixat els joves cambrilencs.
2. Parlen de la presència d'una delegació de cambrilencs al míting central de campanya del PSOE a les eleccions europees, acte que es feia a la ciutat de Tarragona. Les càmeres enfoquen l'espai de trobada amb la gent que espera el bus que els durà a la capital i... sorpresa. Hi ha els regidors del PSC de l'Ajuntament (fins i tot la regidora que no es va votar a ella mateixa perquè estava empadronada a Vinyols) i els avis que van allà on calgui a canvi de l'entrepà i la coca-cola.

3. Es presenta una guia que recull les activitats més IN del municipi i, coses que passen, la dirigeix la ex-regidora de cultura socialista de Cambrils que ara té una empresa i va fent cosetes pel seus.

4. Observo que el màxim representant municipal de Cambrils ha canviat el seu fons d'armari tot deixant a un racó les americanes de pana amb colzeres, tot un clàssic en la seva persona, per apostar per una presència més moderna a l'estil Georgie Dann o Torrente. Ara porta americana d'estiu, gris i trista però d'estiu, i un polo amb els colls per sobre l'americana.

Molt bé. Per un cop i gràcies a TV Cambrils he vist coses que mai m'hauria pensat. N'estic convençut que Cambrils es modernitza.

Comentaris

Anònim ha dit…
Ahí le has daoooo. Bona crónica, feta amb un par.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, feta amb "un par" de minuts.
Funcio-nari ha dit…
Lo de donar el viatge dels sociates a la capital es per tirar la gorra al foc. A veure si foten el camp d'una vegada que a la casa gran estem farts d'aqueixos paios. Seguix com ara que et llegim molta gent de la casa.
Oscar Ramírez ha dit…
Funcio-nari, seguiré, no us preocupeu. I també espero que les coses facin un gir benm aviat. Potser fins i tot molt abans dels que ens pensem.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS