LA ROJA PERD: ADÉU AL SOMNI DELS RAMATS

A Zapatero se li compliquen les coses. La derrota de la selecció espanyola contra els Estats Units acaba d’evidenciar que hi ha crisi profunda i posa contra les cordes al president del govern. La “roja” portava dos anys sense perdre, estava batent records a tort i dret i, el que encara és millor, mantenia aïllats dels problemes comuns i entre ells la crisi a tres quartes parts del país que, en ramats i reunits als bars o a les cases particulars, cantava els gols de la selección amb la bufanda al coll, la cervesa en una mà i el cigarret a l’altra.


Mentre hi hagi futbol i la selecció guanyi, no hi ha crisi ni problemes. El govern de ZP ja ho tenia tot previst i per això, en cas que la derrota de la selección s’hagués produït abans, haguéssim tingut al Barça com a icona estatal. Ja imagino a Matias Prats dient: “La selección no gana pero un equipo nacional si lo hace y a lo grande. El Barça de Guardiola es lo mejor que se ha visto en los últimos tiempos y en el militan muchos de los jugadores de nuestra querida escuadra roja”.


Però el Barça ha acabat la temporada i la selección ha punxat abans d’hora. Ara Zapatero haurà de buscar nous amulets, elements de distracció que evitin que els ciutadans toquin de peus a terra. Potser una nova epidèmia mundial que s’inicia a les Amèriques i acaba arribant a Europa. Potser un escàndol per uns vestits regalats a un president autonòmic, potser…


Davant del dubte i per si la falten idees, cosa més que probable, li proposo a ZP que inicii un conflicte internacional amb els Estats Units com a únic causant del final del somni que mantenia dopada mitja Espanya. Ara que es buscava la millora de les relacions entre el país del “fast food” i el del “food & drink”, justament ara… ens foten el pa del cistell i ens guanyen al futbol. Però qui s’han cregut que som!

Comentaris

Anònim ha dit…
ESPANYOLS,AMIC MEU,ESPANYOLS.
(NI MAS NI MENOS).
JUGANT AMB BCN.
Oscar Ramírez ha dit…
Jugant amb BCN, no és un problema únicament de la roja o la "del país". A mi, les bogeries pels colors no em van. Forza azzurra! jejeje.
Noelia Silvero ha dit…
Hola Oscar,

Avui he trucat des de la ràdio a Mediterrània, pot ser que hagi parlat amb tu? xD

Noelia
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Noelia, si era jo. Ara ja som amics al feixbuc, ens anirem parlant.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS