NOTES VISUALS (2) : CÉLINA RAMSAUER

Sempre he pensat que els homenatges s'han de fer quan les persones que els reben són vives. Pet això m'agrada molt que la cantant suïssa Célina Ramsuer, encara una gran desconeguda, hagi tingut la brillant idea de dedicar-li una cançó, un monument a la bellesa, a un dels grans de la cançó, en Georges Moustaki. Amb 75 anys a l'esquena i una carrera difícil d'igualar, Moustaki no és en el seu millor moment però és en Moustaki i això son paraules majors. El vaig començar a escoltar fa uns 20 anys, el vaig veure en directe per primer en fa 15 i vaig tornar a gaudir d'ell aquest passat estiu a Cambrils. Moustaki està cansat, com la seva veu, però manté la seva essència i la seva màgia sobre l'escenari. La cançó de la Célina és, sota el meu parer, una suau carícia a un vellet entranyable que ens ha regalat tantes i tantes belles estones tot escoltant-lo. Aquí teniu la web de la Célina Ramsauer.


Comentaris

Joan reca-sens ha dit…
Moustaki va cantar a Cambrils l'estiu passat, al Parc Samà, i va ser tot un desastre. N'hi ha que no en saben de retirar-se a temps.
Oscar Ramírez ha dit…
Joan, és cert que Moustaki va estar fluix en la seva actuació del Parc Samà però també ho és que mentre la gent pagui el preu de l'entrada per a un concert seu, no té motius per a plegar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS