LA "NIÑA DE ZP" CARDA PERÒ NO FUMA

Els qui han prohibit el tabac també pateixen una addició, la dels diners que recapten gràcies als impostos aplicats a aquest producte que consideren tant maligne i que consumim els qui volem i ben conscients dels perills i perjudicis que ens pot causar. De cara euro que paguem, 84 cèntims són impostos o, aplicat a un paquet de Marlboro, dels 4 euros que ens costà, 3,32 euros se’ls queda el mateix govern que prohibeix fumar però no prohibeix la venda del tabac. Una demagògia més en un sistema d’esquerres i utòpiques polítiques socials que ens ha portat a una situació tan absurda com l’actual.

Tenen els pebrots de sancionar i denunciar a un empresari si permet fumar al seu negoci privat però permeten que el jovent es rebenti el fetge gaudint dels “botellones” massificats on la policia ni s’hi apropa.

Tenen els pebrots d’imposar la llei antitabac més dura d’Europa i tractar als fumadors com a criminals però permeten a les menors adolescents que avortin sense haver de demanar permís ni comunicar res als pares.

Tenen tant clar que perdran les properes eleccions generals per la seva ineficàcia i les seves ineptituds que es llencen a la piscina i en plena crisi acaben de rematar al personal imposant-li encara més prohibicions.

Amb aquest perfil, ja sabem que la Niña de ZP és a anys llum de la Niña de Rajoy. Una tan fina i l’altra tan desbocada. La de ZP va emborratxar-se en un botellón i després de fer-s’ho amb tota la colla d’amics i quedar-se embarassada, va decidir avortar sense pensar-s’ho més ni consultar-ho. I tot per no saber que els cinc minutets de “la cigarreta de després” que no va consumir potser l’haguessin fet reflexionar.

Al final i vist el panorama, no seria estrany que la gent s’amotini i cali foc al sistema abans que arribin les eleccions per fer tornar a casa, si hi arriben, a aquesta colla d’ineptes que han ensorrat el país i als qui hi vivim.

Comentaris

zel ha dit…
Gràcies a tots els déus que algú m'entén... sort, Òscar, que algú comparteix cabreig amb mi...aixxx
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, el mateix dic. Sort que no estic sol ni sóc l'únic que pensa el que comento al post. Una abraçada!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS