EN NOM DE LA CULTURA, ATUREM A CERTS YOUTUBERS


És ben sabut que el nivell cultural i intel·lectual del 90% dels youtubers és subterrani o del tot inexistent. Molts d’ells comencen la seva “carrera” fent vídeos quan són adolescents i decideixen abandonar els estudis per dedicar-se a alimentar tropes de seguidors – de la seva edat i encara més joves- que els tenen com a referent. 

Aquest parell, que es diuen Maiden i Natàlia, han fet els seus propòsits per al 2018 i com veureu, cap d’ells té motivació per aprendre massa cosa. Ell pretén treure’s el carnet de conduir, fer esport (un clàssic) i aprendre anglès (idioma que avui en dia és a totes les escoles i instituts). Ella, més curta que ell en aquest cas, vol saber com lluitar amb l’espasa d’Star Wars que li han regalat, arribar a primera divisió de futbol al joc del Fifa i “llegir un llibre”. 

El problema, amics i amigues, és que aquests personatges són el referent de milions de nens i nens de tot el món perquè tenen milions de subscriptors als seus canals que els comporten ingressos estratosfèrics. Si aquell youtuber a qui segueixen és un “totxo”, tindrem molts més “totxos” al futur, personetes que no voldran estudiar per guanyar diners fàcils i alimentar a altres víctimes de l’analfabetisme i la manca de cultura. 

És aquest el món que volem? És aquest el món que volem? És aquell món que estem formant i volem deixar als qui vindran? Podem evitar el desastre que es dibuixa? No permeteu que els vostres fills i filles pensin que aquesta espècie que viu dels vídeos i a les engrunes de la indigència sociocultural ha de tenir continuïtat i supervivència. Els hi fareu un gran favor.


Comentaris

Anònim ha dit…
Sí, realment aquesta canalla no tenen un llistó gaire alt ( des del nostre punt de vista, es clar)
Ara bé, pitjor seria que els seus propòsits per aquest any fossin esberlar la closca amb un bat de beisbol a immigrants o entrar en un MacDonalds i començar a disparar a la penya.
Poca inquietud intel·lectual, ben cert, però al menys semblen pacífics. Personalment, tal i com estan les coses, ja em conformo.
Oscar Ramírez ha dit…
Gregori certament que tens raó. Més val que tinguins els bons propòsits que tenen i no pas uns altres. Com tu dius, veient com estan les coses ens hem de conformar amb aquest perfil. Llàstima que no tinguem eines (útils i evidents) per augmentar una mica el llistó que tenen aquest personal.
Oliva ha dit…
ATURAR?...PER QUÈ?,ES UN LLOC DE "ELLS"I PER "ELLS",QUE VAGIN FENT,UN DIA DESPERTARAN SOLETS,COM SEMPRE S'HA DIT,AIXO ES CURA AMB ELS ANYS..

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA