14 de febrer 2017


Després de molt temps de silenci, marcat per la malaltia i els atacs d’angoixa entre altres fets, Joaquin Sabina ha tornat a composar i a cantar. Fa pocs dies que s’ha donat a conèixer el primer tema del seu nou disc que aviat estarà a la venda. 

Escoltant la lletra i mirant el vídeo, perquè en aquest cas és important mirar-se’l, s’entenen moltes coses. Diríem que no és un simple videoclip, que és un clar repàs a tota la seva carrera i que s’intueix una mena de comiat, com si aquest nou disc hagués de ser l’últim. 

La lletra és molt personal, moltíssim, i parla del molts dels moments dels seus 40 anys de carrera. Al vídeo s’hi veuen cartells de gires passades i hi surten les persones més importants de la seva trajectòria musical. Hi veureu al Pancho Varona ensenyant l’escut de l’Atletí, a l’Antonio Garcia de Diego vestit de Grouxo Marx, al productor musical Leyva o a l’actriu Macarena Garcia que fa de cambrera. 

Sabina parla a la cançó de les seves malalties ide  la por que li comporten, cita a Hisenda amb qui ha tingut problemes i s’acomiada dient que “si me cuentas mi vida lo niego todo”. Val molt la pena que us mireu el vídeo amb atenció i que escolteu cada paraula que forma la lletra perquè, com sempre que canta Sabina, és poesia pura. 

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -