22 de novembre 2007

Des d'avui mateix incorporo a la secció de premsa, la de premsa escrita, un nou link. Es tracta del contacte directe de la Revista Cambrils en la seva edició digital, mitjà que també s'edita en format paper i que rebo a casa cada mes. L'afegeixo per dos motius importants. El primer al comprovar que cada dia veig més visites d'aquest municipi on visc actualment. Veig que hi ha molta més gent interessada en veure i llegir allò que penso i dic. M'agrada molt. Actualment de visites en rebo moltes més de Cambrils que no pas de Reus o municipis veïns tot i que aquest liderat de poblacions se'l segueix enduent la ciutat de Tarragona. El segon motiu és per l'interès que crec que té aquesta edició digital de la Revista Cambrils ja que disposa d'un espai d'opinió per als lectors en cadascuna de les noticies que van publicant. Últimament m'ho passo molt bé llegint-la i especialment al migdia que ja hi ha penjades les noves informacions redactades. Sempre he dit que la Revista Cambrils és el mitjà de referència cambrilenc i ho mantinc però a més hi afegeixo un fet evident: aquest espai digital que ens apropen cada dia ens permet saber en tot moment l'opinió dels cambrilencs en tots els temes que els envolten. Jo sempre he cregut en allò que diuen els ciutadans d'apeu perquè també ho sóc. A més, aquesta revista disposa del servei d'hemeroteca, important per recordar-ho tot, perquè ningú s'oblidi de res d'aquí un temps.
Per tant, companys de la Revista Cambrils, benvinguts a la secció de premsa.I per acabar, comentar que estic encara més content al veure el número de visites rebudes en aquest blog. Avui arribarem a les 13.000 i en només cinc mesos i mig!

10 Responses so far.

 1. A Cambrils fa falta gent com tu, trànquil que a Reus ja ens apanyarem com podrem

  salutacions

 2. Ei! Aquest matí he estat a Reus. A primera hora era a la ciutat de Tarragona i després he anat a la ciutat veïna. M'agrada que diguis que falta gent com jo a Cambrils, jejejeje. N'hi ha més d'un que no pensa el mateix però per alguna cosa can inventar allò tant popular de "ajo y agua".

 3. Company,
  hem de fer una petita correcció, llegeix-te el post.
  Et manca "vegades"
  De bon rotllo.
  Salut.

 4. Així m'agrada Sherlock, al peu del canó per si falten coses. Menys mal que, amb la teva investigació un cop més molt acurada, has vist el parany. Ens veiem, o no...

 5. Mon says:

  llegeixo per aqui que a Cambrils falta gent com tu..a Mont-roig tambe

 6. Moltes gràcies Mon. Per cert, aquest matí he estat a Mont-roig. D'ençà de les eleccions que no hi ha anava i mira que llavors hi vaig ser quasi cada dia perquè vaig dirigir una campanya política d'un dels candidats. És molt guapo i consti que he anat ensumant per tot el poble buscant una casa o baixos d'on sortit olor a garrofa però no ho ha trobat, jejeje.

 7. Anònim says:

  A cambrils sobra gent de la teva calanya. A més, la revista Cambrils s'ha convertit en una arma al servei dels interessos polítics d'uns determinats partits, entre ells la Plic. És clar, com que els pagueu els banners o també son a compte del dia que maneu, com les vostres promeses electorals

 8. Molts nervis teniu per un Viacrucis, el vostre, que acaba de començar i que encara durarà tres anys i mig, o no. Em tranquilitza molt veure la gent que es posa nerviosa. I cura amb utilitzar segons quines paraules que algunes poden ser de jutjat. Mamaaa poor!

 9. Anònim says:

  si, si, de jutjat de guàrdia

 10. Anònim says:

  Anònim, creus que els de la PLIC manaràn algún dia. Veig que comences a estar inquiet, neguitós, algo acollonit. No ho se, tinc aquesta sensació.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -