COSETES, DISCULPLES, PREMIS, SOLIDIARITAT I ENCRIPTATS

COSETES: la xifra que us comento, la comento dins la secció NO US DIRÉ COM però en un format més breu. Es diu 1.500 en 7. Ja està.
DISCULPES: Mil disculpes d'un blocaire que sempre ha col·laborat amb el bloc del Jesús M. Tibau i que, per culpa de tot allò que es deriva de la secció NO US DIRÉ COM, ha fallat en aquesta ocasió al no haver penjat el missatge per al seu concurs ara fa un parell de dies.
PREMIS: Gràcies per haver rebut el mateix premi-guardó anomenat "D'arte y Pico", el que acompanya aquest post, per doble partida. Me'l fan arribar dos grans blocaires i estic, més que mai, molt content. Per cert, no el paso a ningú de moment però em reservo aquest dret pels propers dies. Als dos gràcies mil tot pendent de tenir resposta de dir-vos això als vostres blogs personals.
SOLIDARITAT: Amb la meva dona i blocaire Mar Roca. Val molt la pena que us mireu el seu últim post. La Mar ha tingut massa pèrdues famíliars darrerament i ho passa malament. Estic amb ella, faltaría si us plau, però crec que fa molt bé en compartir els seus sentiments.
ENCRIPTATS: Hi ha un blog on, encertadament, diuen que darrerament faig missatges encriptats, amagant orígens, identitats, llocs i fets. Alguns ja saben el perquè i ho entenen, ho saben. Altres, ho sabran molt aviat i acabaran descobrint un secret que, pels motius que sabreu, havia de ser un secret.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
No t'has de disculpar en absolut. Agraeixo la teva col.laboració sempre que te l'he demanada.
Una abraçada
Jobove - Reus ha dit…
ens sap molt greu el de la teva companya, estigues sempre al seu costat que ara et necesita

salutacions i petons als dos
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús gràcies per la teva comprensió però segueixo disulpant-me perquè sempre sóc una persona que intenta cumplir i no m'agrada fallar.
Té la Mà Maria, moltes gràcies pel comentari. Una abraçada.
Salvador Guinart ha dit…
Molts ànims a tu i a la Mar. Avui li he deixat un missatge al seu bloc...
A mi no m'has d'agarïr res, al contrari.
I per cert, el Josep Maria i jo ja ens hem entés i hem quedat d'acord.
Petonets!
Albert Puñet ha dit…
Ànims Òscar!!

Ens veiem!
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies Capità!
Gràcies Salvi! Per cert, ja sé de que em parles, jejejeje. OK.
No se si conec la Mar. En tot cas transmet-li el meu condol.
Oscar Ramírez ha dit…
Així ho faré Josep Maria. Moltes gràcies.