29 d’agost 2008

Tenim un govern estatal que no ens els mereixem. Són molt bons gestors, de veritat. Ara, en plena crisi econòmica, han decidit augmentar les pensions a la nostra gent gran. La pensió mitjana a nivell estatal s'ha situat en els 816 euros. A Catalunya estem una mica per sota, en els 744 euros, però ja se sap que això és fruit de la nostra solidaritat amb les altres comunitats i que les persones, com més grans són, més solidaries es tornen. A tots els vicis i luxes que tenien els jubilats espanyols i catalans gràcies a una pensió que ja era molt bona, n'hi podrem sumar altres que seran possibles amb aquest increment. Segur que augmenta la venda de viagres a les farmàcies i de llamàntols a les peixateries. Aquests dos plaers, sexe i marisc, ens permetran gaudir d'avis més sans i potser fins i tot incrementar els índexs de natalitat. La pensió de viduïtat s'ha quedat en 721 euros, molt bona xifra que també permetrà menjar llamàntol al beneficiari perquè, com tothom sap, es pot comprar mig llamàntol sol i no pas tot sencer en cas que el comprador sigui vidu o vídua.
Els nostres jubilats i pensionistes seguiran liderant el rànquing europeu, gaudint de molts mesos de vacances a l'estranger, veient les noticies amb tele de plasma i pagant d'un sol cop el lloguer de tot l'any per oblidar-se del tema no sigui que l'Alzheimer els fes una mala passada i un mes no hi pensessin. Amb els diners que els sobraran ara podran donar setmanades suculentes als seus nets i jugar al Bingo com a mínim quatre cops al mes. Què feliços que són els nostres jubilats gràcies a aquest sou milionari que els paga l'estat. Així si, senyors.
Ara us deixo, vaig a plorar de felicitat per aquesta notícia en un racó del menjador. Per cert, aquest post el dedico especialment a la ZEL.

4 Responses so far.

 1. se suposa que és una conte de ciencia ficció no ?

 2. És la realitat deformada o, millor dit, vist des del punt de vista més optimista i menys realista possible. En tot cas, si fos un conte, la bruixa o el llop seria sempre el govern.

 3. Anònim says:

  oscar quin e-mail tens ara

  lo dels pensionistas es la realitat, igual que les families nomerosas, que per portar els nens al cole, maetrial i llibres fa falta la subencio dels Jocs del mediterrani 2017
  salut i força al ......

 4. Apa Noi, tinc l'e-mail de sempre:

  oramirezdolcet@yahoo.es

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -