APA, UN BLOG MÉS I DELS BONS

Sempre he animat a aquelles persones que viatgen cada dia pels diferents blogs que els interessen i hi deixen el seu gra de sorra a obrir el seu espai propi, el seu blog particular. Crec que són gent que tenen moltes coses a dir i, a més de deixar les seves aportacions a blogs amics, han de tenir aquell racó més ampli on aportar les seves idees, impressions, opinions. El blogaire APA NOI és una d'aquestes persones que comento i al final s'ha decidit a obrir el seu blog. Diu que serà un espai per parlar dels tarragonins i d'elements de la ciutat de Tarragona. Ho celebro perquè segur que gràcies a les seves aportacions descobrirem coses noves. ha triat com a capçalera una imatge dels nans de Tarragona davant del Balcó del Mediterrani. És la mateixa imatge que acompanya aquest post i que m'he permès retocar per a donar una benvinguda especial al nou blogaire APA NOI. Ja està linkat en aquest blog i espero que aviat ho estigui a molts altres més. El seu blog és aquest.

Comentaris

Anònim ha dit…
Tengui!
Mon ha dit…
benvingut al mon blogger si el recomanes tu segur que serà del tot interessant
Anònim ha dit…
GRACIASSSSSSSSSSSSSSSSSSS

http://www.youtube.com/watch?v=WyOJ-A5iv5I

SALUT

ARA FICO UN COMENTARI
Laura ha dit…
Afegit als RSS. Gràcies!
zel ha dit…
Vaig de visita. Òscar, m'hauràs de posar un gomet verd a l'agenda, que sempre et crec!!! (ja tin tics de primer de cicle inicial...transtorn de personalitat...ja em curaré!!!)
Anònim ha dit…
Jajaja, quina ironia més fina que té Sr. Ramírez per treure's de sobre a aquest friki que porta més de 16 anys vivint de la bicoca i del 'teje-maneje' sindical que nosaltres paguem. Jo vaig deixar de votar-lo fa vuit anys, era una il·lusa que creia que faria alguna cosa pels treballadors. Ningú que porti tants anys alliberat pot ser honest. Pensi que ni va sortir escollit a les leccions sindicals. Els sicialians al costat d'aquest personatge semblen aprenents.
Sabina Santiago ha dit…
Sra. Pilar, crec que qui s'atreveix a despotricar contra una persona en concret d'aquesta manera, i contra un sindicat en concret d'aquesta manera, ha de ser valent i donar el seu nom i cognoms vertaders.
Oscar Ramírez ha dit…
Blogs del camp, així m'agrada. Sempre al dia.
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, jo crec que tothom que aporti coses i en aquest cas l'Apa Noi ens promet bones dosis de tarragonisme és vàlid per a recomenar-lo. Espero que ens agradi a tots.
Oscar Ramírez ha dit…
APA NOI.

DE RESSSSSSSSSSSS

Maco el vídeo, jejeje.
Oscar Ramírez ha dit…
Laura, OK, oído cocina!!
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, em peto amb els teus comentaris, jajajaja.
Jo no et dono cap gomet verd, et poso l'estrella Michelin del bon gust.
Per cert, no cal que et curis, ja estas bé així, tal com ets.
Oscar Ramírez ha dit…
Pilar, no he aplicat cap ironia ni em trec de sobre a cap friki. Per començar perquè no he considerat mai a l'APA NOI com un friki sinó com una persona que aporta la seva opinió al meu blog i per tant enriqueix aquest espai de debat. En segon lloc perquè si me'l vulgues treure de sobre no diria que té cap blog ni el linkaria ni li faria cap post especial.
A mi l'APA NOI em mereix tot el respecte. Qui no m'ho mereix és tot aquell que s'amaga sota un nom fals o no aporta més dades sobre la seva identitat per a criticar de manera desmesurada als altres.

No li despenjo el seu comentari perquè vull que el vegi l'APA NOI i li respongui allò que ell cregui convenient. En tot cas, acceptaré únicament la replica d'ell i cap més comentari ni contra-replica perquè aquest post és de bon rotllo i no s'ha d'acabar convertint en un repertori de greuges i desqualificacions. Moltes gràcies.
Oscar Ramírez ha dit…
Sabina Santiago, no cal que et digui que estic completament d'acord amb tu. Moltes gràcies.
Oscar Ramírez ha dit…
Pilar, no entraré en aquest joc ni ara ni cap dia més. El seu comentari no té cap relació amb aquest post i si té alguna cosa a dir-li a algú, faci-ho al blog corresponent. Moltes gràcies.
Tema enllestit.
Salutacions, Oscar. M'has fet recordar que he de linkar aquest blog.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep Maria, una abraçada ben forta. De moment, el blog val la pena.
Anònim ha dit…
[url=http://bariossetos.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]how to price software as, [url=http://hopresovees.net/]student discounts microsoft office[/url]
[url=http://hopresovees.net/][/url] how to price software as adobe software educational discount
filemaker pro 4.1 templates [url=http://vonmertoes.net/]oem software what[/url] buy photoshop 5
[url=http://vonmertoes.net/]stop photoshop cs4 calling adobe[/url] free coreldraw 6 download
[url=http://hopresovees.net/]2008 software purchase[/url] educational discount for software
stores software [url=http://bariossetos.net/]buy software australia[/b]

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS