10 de desembre 2008


Està demostrat que estem condemnats a perdre el temps. Nosaltres, els pobres mortals sotmesos a la crisi, perdrem els homes del temps de Telecinco. La cadena ha decidit posar a les llistes de l'atur als tres periodistes que feien aquesta feina i ha salvat el coll de Mario Picazo a qui han reconvertit, ara ja en la seva totalitat, en un dels reporters del seu frikie-show Supervivientes. A Telecinco ja li ha començat a caure una pluja de critiques i la tempesta d'opinions generada per aquests acomiadaments serà molt forta. Fan fora tres periodistes per reduir costos però mantenen altres que diuen ser-ho i que alimenten la televisió carronya dels migdies, tardes i caps de setmana a les nits i matinades tot parlant del cor.

Altres perden el temps al Japó. El viatge de les tres bessones (Montilla-Carod-Huguet) no està tenint bons resultats. La delegació catalana ha arribat tard i a més no té prou marge de confiança entre els empresaris nipons que els diuen una cosa al matí fan la contrària a la tarda. Montilla visitava la central del Sony a Tòquio un mati i 24 hores més tard els propietaris d'aquesta multinacional anunciaven la congelació salarial de la fàbrica que tenen a Viladecavalls. Montilla volia evitar els acomiadaments de Nissan i els japonesos li han dit que ja és massa tard i que no compten amb la fàbrica de Barcelona per produir nous models. Montilla i el duet d'esquerres tornaran a Catalunya com els egipcis, amb una mà al davant i una al darrere. Vindran de buit, amb més mal de cap per a nosaltres, els mortals.

Parlant de la mort, al Regne Unit fa temps que han perdut el seny. Aquesta nit les televisions angleses emetran un documental que explica i mostra amb tot detall com un home, un professor jubilat de 59 anys afectat per una malaltia degenerativa incurable, decideix viatjar a Suïssa per afrontar un suïcidi assistit. El cas, semblant al de Ramón Sampedro, acaba de la mateixa manera i em sembla una falta de respecte que s'emeti públicament aquest espectacle de la mort amb la crueltat que l'envolta. No sé on anirem a parar però és certament preocupant.

8 Responses so far.

 1. Anònim says:

  que trist ensenyar la mort d'una persona per la tele. No se on hem arribat.

 2. Anònim says:

  I qui farà ara el temps a la cadena de Vasile? Ell mateix?

 3. Anònim says:

  Montilla ha hecho el ridiculo mas espantoso del siglo como era de esperar.

  Jaime

 4. Anònim, hem arribat a aquest punt, aquell que la gent ha demandat. Tot va començar amb els programes del cor i va seguir amb la sang i fetge que les teles han ofert a una amplia majoria que ho demanava. Segur que aquest reportatge va ser record d'audiència al Regne Unit. Trist però és així.

 5. Sisco, pel temps han contractat una empresa privada que es dedica únicament a oferir el servei metereològic a ràdios i teles. A més, no t'ho perdis, l'empresa es diu Borrasca, jajaja.

 6. Jaime, el caso es que han vuelto con las manos vacias y con un panorama aún peor del que ya teniamos. Hubiese sido mejor que se quedasen en casa. Calladitos, más monos.

 7. Anònim says:

  I like your blog

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -