DE MOMENT FUNCIONA


El marge de temps és inexistent per no dir molt curt però de moment Obama funciona. La signatura pel tancament de Guantánamo feta aquest dijous i la petició que ha fet al Pentàgon per la creació del pla que permetrà retirar les tropes nord-americanes de l'Iraq són dues notícies excel·lents. En dos dies ha fet més favors a la resta de planeta que Bush en vuit anys. El temps dirà i esperem que acabi el mandat i en les mateixes condicions i conviccions que té ara.

Pel que fa al nostre estimat país, sense canvis. La crisi segueix accentuant-se, les llistes de l'atur "suma y sigue", els ministres desapareguts, els bancs cada cop més rics i els pobres cada cop més pobres. Sort en tenim de la Penelope que ha estat nominada a un Oscar. Si li donen (li hauran de regalar perquè no se l'ha guanyat pas) ja tindrem un motiu per a descollonar-nos tots junts.

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
Com dius tu, encara és molt pronte per a fer cap valoració. A veure com continua tot plegt ^^

Quant a la nominació de la Pe, no sé jo si ens hem de fer massa il·lusions...
em recorda molt a ZP: sang nova, prometedor, comença movent fitxes el seu primer dia com a president,... esperem que després no comenci a cagar-la com va fer el d'"aquí"
Apa Noi ha dit…
jo crec que es trovara amb las mans lligadas amb mols casos.

esperem que no tingi la PERLA

SALUT
Oscar Ramírez ha dit…
M.Z, jo amb la P, cap ni una d'l·lusió. Tot el contrari, crec que no s'ho mereix estar nominada i per tant no desitjo que li donin cap estatueta.
Oscar Ramírez ha dit…
L'illa, espero que no acabi com el d'aquí, com en Zp. No volem una segona versió de l'arrencada de cavall i parada de burro. Ja en tenim prou amb el ZP (Zeñor Pinocho)
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi: i sobretot que no la faci (la perla). Ja la fan els nostres polítics.
Anònim ha dit…
estimat Oscar estic tan d'accord amb tu d'aquest comentari
fins aviat
Chris
Oscar Ramírez ha dit…
Fins molt aviat Christine.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS