22 de gener 2009


El marge de temps és inexistent per no dir molt curt però de moment Obama funciona. La signatura pel tancament de Guantánamo feta aquest dijous i la petició que ha fet al Pentàgon per la creació del pla que permetrà retirar les tropes nord-americanes de l'Iraq són dues notícies excel·lents. En dos dies ha fet més favors a la resta de planeta que Bush en vuit anys. El temps dirà i esperem que acabi el mandat i en les mateixes condicions i conviccions que té ara.

Pel que fa al nostre estimat país, sense canvis. La crisi segueix accentuant-se, les llistes de l'atur "suma y sigue", els ministres desapareguts, els bancs cada cop més rics i els pobres cada cop més pobres. Sort en tenim de la Penelope que ha estat nominada a un Oscar. Si li donen (li hauran de regalar perquè no se l'ha guanyat pas) ja tindrem un motiu per a descollonar-nos tots junts.

8 Responses so far.

 1. Com dius tu, encara és molt pronte per a fer cap valoració. A veure com continua tot plegt ^^

  Quant a la nominació de la Pe, no sé jo si ens hem de fer massa il·lusions...

 2. em recorda molt a ZP: sang nova, prometedor, comença movent fitxes el seu primer dia com a president,... esperem que després no comenci a cagar-la com va fer el d'"aquí"

 3. Apa Noi says:

  jo crec que es trovara amb las mans lligadas amb mols casos.

  esperem que no tingi la PERLA

  SALUT

 4. M.Z, jo amb la P, cap ni una d'l·lusió. Tot el contrari, crec que no s'ho mereix estar nominada i per tant no desitjo que li donin cap estatueta.

 5. L'illa, espero que no acabi com el d'aquí, com en Zp. No volem una segona versió de l'arrencada de cavall i parada de burro. Ja en tenim prou amb el ZP (Zeñor Pinocho)

 6. Apa Noi: i sobretot que no la faci (la perla). Ja la fan els nostres polítics.

 7. Anònim says:

  estimat Oscar estic tan d'accord amb tu d'aquest comentari
  fins aviat
  Chris

 8. Fins molt aviat Christine.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -