Dediquem una nit a Maria Mercè Marçal


Els amants de l’obra de Maria Mercè Marçal teniu una cita el dissabte 18 de febrer al gastrobar Faristol d’Altafulla on recordarem part de la seva obra. L’acte s’emmarca en la segona Nit del Margarit, activitat nascuda l’any passat i creada pel tallerista Pere Inglés amb el suport de l’associació cultural Etcètera que tinc el plaer de presidir, que té com a objectiu remarcar la rellevància trajectòria dels grans creadors i creadores del món de les lletres.

Enguany, sota el títol “Maria Mercè Marçal i la murtra va florir”, posarem a escena una part del treball d’aquesta escriptora lleidatana, nascuda a Ivars d’Urgell el 1952 i morta d’una llarga malaltia el 1998, amb només 45 anys. Marçal va deixar un gran llegat literari i una enorme empremta al món cultural i de les lletres que, 25 anys després de la seva mort, encara es manté molt viva.

L’esdeveniment del 18 de febrer al Faristol serà gratuït, s’iniciarà a les 20.00h i hi intervindran Pere Inglés qui ha fet la selecció de poemes i presentarà l’acte; Maria Lluïsa Magaña que recitarà les poesies i Andres Bastiani que estarà al càrrec de la part musical.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS