Presentem el "Déja lu, Helena" de Maria Sanplà a Tortosa i a Reus


Per als amants de la bona literatura, comentar-vos que recentment i a través del segell La Banya Edicions, he publicat la novel·la "Déjà lu, Helena" de l'escriptora vilassarenca Maria Sanplà. Aquesta és una obra de molta qualitat, on les dones i el rol social que juguen a la nostra societat hi tenen molt de protagonisme. És també una narració plena de silencis, de reptes i d'oportunitats per a les seves protagonistes.

L'hem anat presentant a diversos punts de Catalunya com ara Mataró, Argentona, Barcelona, Cabrils o Vilassar. Ara arriba el moment d'apropar-la a les comarques de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. El proper dijous 16 de març serem a la Llibreria La 2 de Viladrich, a Tortosa, per donar-la a conèixer al públic ebrenc. Com a editor del llibre i propietari de La Banya Edicions, serà un plaer acompanyar a la Maria en aquest acte que ens ha organitzat l'amic i blogaire Jesús M. Tibau, popular escriptor ebrenc i activista cultural imparable. 

A les 19.00h començarà l'acte que durarà uns 30-40 minuts i durant el qual us desvetllarem el secret de les dones que protagonitzen el llibre. Hi sout tots i totes convidats/des. Si no podeu venir, al dia següent, el divendres 17 de març, el presentarem a la ciutat de Reus (19h a la Biblioteca Central Xavier Amorós).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS