"BRAVO" PER AQUEST BRAU

La imatge parla tot sola. Va succeir ahir a Madrid en un d'aquests espectacles que aplaudeixen els amants de la fiesta nacional i que cada cop rebutgen més ciutadans. No sabem perquè però el cas és que el toro que era a la plaça va decidir pujar a les grades per veure millor l'espectacle. Potser no sabia que ell era el protagonista, potser desconeixia que era el centre d'atenció, potser va pensar que posant-se entre el public i xiulant passaria desapercebut i se salvaria. Ho va provar però no ho va aconseguir perquè fan les portes massa estretes i havia de pujar per la part més alta amb un cos que pesa massa i unes potes massa curtes.

Ara, aquest valent protagonista de la crònica taurina del diari El País ja està mort però li agraïm que posés la por al cos als qui tenia al davant. A l'esquerre l'ex-alcalde de Madrid, Álvarez del Manzano, una persona que sempre ha destacat per la seva poca valentia. A la dreta, un altre personatge que alimenta aquests crims de les places de braus, amb una cara desencaixada. A la segona fila, tranquil·litat i somriures egoistes tot pensant que el toro no pot fer cap record de salt d'alçada i que elles s'han salvat. Els de sota, pin i pon, ja s'ho faran.
Esperem que, amb els temps, els braus aprenguin a saltar més i millor i que a part de posar la por al cos d'aquests "valentons" els deixin la seva empremta ben marcada. Quina societat més trista i primitiva!

Comentaris

una banya clavada en cadascuna de les dos cares hagués estat la perfecció
Anònim ha dit…
la foto és molt bona. He rigut molt mirant-la. Els teus comentaris m'agraden molt perqùe són molt encertats. Per cert ¿com puc parlar amb tu sense escriure aqui al blog?. Vull dir via e-mail.
*MaRiA* ha dit…
Sí senyor, molt ben encertat! Per cert... Els del PP no van comentar 'no sé què' dels toros ara fa un parell de dies...?
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja, molt bona illa. Posats a repartir, que n'hi hagi pel dos.

Peter, si vols parlar amb mi via interna, ho pots fer al meu correu que trobaràs a la columna de la dreta. Em pots enviar el correu que vulguis.

Maria, jo sé que van dir que els militants del PP són, en el seu perfil mitjà, amants dels toros, el vi i la bacaina. També és cert que defensen la fiesta nacional a capa i espasa. En tot cas, ara tenen altres feines semblants a l'art de torejar i en uns moments on qui faci la bacaina perdrà. Jo conec gent del PP i són anti-taurins, només beuen aigua i estan sempre ben desperts. jejejeje.
mossèn ha dit…
aquesta cara ... és pel tamany de "l'instrument" del bitxo, oi ??? ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Potser és per això que no va aconseguir fer el salt d'alçada. Potser era de pertiga.
isaac ha dit…
hola, m'agradaria que com a periodista reflexionessis sobre el meu últim post. Vull saber què en penseu del tema que presento.

www.isaac-albesa.blogspot.com
Oscar Ramírez ha dit…
Serà tot un plaer Isaac.
Charlie ha dit…
aaaaameeeeeeen
Oscar Ramírez ha dit…
molt bona Charlie, de ben segur que van pensar en tots els sants en dècimes de segon.
entrenomadas ha dit…
Qué espanto!
Me siento fuera del mundo cuando veo algo así.
Como antitaurina me horroriza!

M
Oscar Ramírez ha dit…
Deberian poner fin a esto que llaman tradición y que para mi és un crimen y una salvajada.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS