COMIATS A DOJO

La jornada d'avui passarà a la història pels comiats que hem conegut per part de persones populars, importants. Antoni Bassas ha anunciat que el proper 18 de juliol presentarà el últim programa a Catalunya Ràdio. Després de 14 anys en antena a la mateixa emissora, Bassas deixarà de comandar els seus matins i assegura que ha pres la decisió perquè la direcció volia un canvi de format del programa que no li agrada ni a ell ni el desitja per als seus oients.
No és cap drama però no deixa de sorprendre i, com passa en aquests casos, entristir als milers de fidels que Bassas ha anat captivant tots aquests anys. Jo no sóc entre ells. En Bassas no ha estat mai sant de la meva devoció i l'he escoltat en tres o quatre ocasions tot fent zaping radiofònic. Diu la meva dona, amant de la ràdio i fidel oient de Rac1, que si l'Antoni Bassas fitxés per aquesta emissora seria molt dolent per Catalunya Ràdio. Crec que té raó. De fet considero que Catalunya Ràdio fa anys que es desintegra lentament, perdent a les seves estrelles que ara són a la competència més directa, fent uns girs i canvis massa radicals, cops a cegues. Passi el que passi, aviat escoltarem la veu del Bassas en alguna altra emissora o el veurem per televisió, una tasca periodística que se li dóna força bé.

També ha dit adéu l'home més ric del món, en Bill Gates. Abandona la nau de Microsoft després de 33 anys plens d'èxits que han servit per aconseguir que un 90 per cent dels ordinadors del planeta terra funcionin amb Windows. Gates es dedicarà de ple, amb la seva dona, a la fundació que es dedica a lluitar per eradicar malalties com la Sida o la tuberculosis. A aquest no el trobarem a faltar perquè Microsoft seguirà sent el monstre empresarial que ja és ara i en Bill Gates estarà uns quants mil·lenis en gastar-se la seva fortuna personal. Que li aprofiti.

El dia ens deixa altres comiats a nivell local però d'aquests ja en parlarem un altre dia. Són canvis de càrrec a organismes que cada cert temps celebren processos per donar continuïtat a un mateix projecte o per incorporar-ne un de nou i liquidar el que hi havia i tot el "momio" de personal que l'envoltava. Coses que passen. A mi, ja em coneixeu, els canvis sempre m'han agradat.

Comentaris

Anònim ha dit…
no vols dir que , el fa falta unes vacançes, i disfrutar una mica de la vida amb els seus . ells que poden.
ja altres que quant el foten al carrer ,al atur, i amb la vida que portem tots de la merda del comsum, ala MERDA tot .

SALUT
Unknown ha dit…
Trobo molt fort que existeixin pressions polítiques (vinguin d'on vinguin)en un mitjà públic. En un de privat ho puc entendre doncs qui paga mana, malgrat no ho comparteixo.

Trobo que en Bassas per sobre de tot prendrà una decissió digna.

Els tecnòcrates del disseny acabaran minant Catalunya Ràdio, tant que me l'estimava jo aquesta emissora!

Acabarà sent una mena de Fòrum de les cultures a la catalana, o sigui que ningú acabarà d'entendre massa bé quina és la seva funció principal.
Unknown ha dit…
Apa noi... en veig encés! Recorda que la setmana vinent pujen les tarifes elèctriques i es carreguen la tarifa nocturna!!

Hauré d'arrencar els splits d'aire condicionat i fotrels-hi pels morros... Però als morros de qui... Aquí està el problema, el sistema aquest neoliberal hispànicus no té ningú que se'n faci responsable.
Oscar Ramírez ha dit…
no poden fer vacances. Si paren un moment n'hi ha 300 que els hi passen per sobre. A rey muerto...

Tondo, les pressions són inevitables i, al mateix temps, lamentables. Són pitjors els mitjans que van d'independents i estan patrocinats per l'Ajuntament del poble corresponent que a més és la única publicitat que els entra perquè ningú més confia en ells. I això esta passant a alguns mitjans. Mitjans per dir alguna cosa perquè realment són "paskins".
Anònim ha dit…
TONDO

MIRA L'IPC ACUMULad O MES BEN DIT QUANT VAS A COMPRAR. SEMBLA QUE ESTIGuIS (fumat) els preus és mouent i quins preus, és el super, no una joyeria
Mon ha dit…
apa que el Bill ja es pot jubilar que te un bon pla de pensions i marxa amb un bon coixí....

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS