TRES GRANS ESPECTACLES

La sort que han tingut a Saragossa amb la Expo no és gens normal però és bona. Dedicar-la al món de l'aigua amb uns mesos previs plens de pluges i aconseguir inaugurar-la amb els pantans ben plens i els rius a punt de sortir-se de mare és tot un plaer per un esdeveniment que ha costat milers de milions d'euros per a tres mesos de diversió i anys de dubtes posteriors si comencem a pensar què succeirà un cop tancada aquesta Expo amb els equipaments i edificis que han construït. A Sevilla ja es va viure la experiència i no és massa agradable. Gran part de la infraestructura construïda és infrautilitzada i els sevillans s'hi desplacen els diumenges perquè s'hi fa el "mercadillo ambulante". Els pavellons no han tingut una sortida digna i on fa setze anys s'hi venia tot el món en forma d'estands ara s'hi venen calces i sostens en forma de paradeta. Esperem que els aragonesos tinguin clar com caldrà gestionar tot aquest macro-espai aixecat del no res quan s'acabi el show que, en tot cas, els farà encara més famosos arreu del món. Jo hi aniré d'aquí a ben poc.

També aniré a un concert molt especial que es farà a Cambrils ben aviat. El protagonista serà un veterà de la poesia i els sons mediterranis, un cantant que ja té una edat i que hem de veure en directe ara que encara podem perquè no se sap quin dia decidirà finalitzar la seva carrera. Georges Moustaki actuarà al proper Festival Internacional de Música de Cambrils, al Parc Samà, i ens farà gaudir d'un repertori tendre i combatiu, romàntic i de protesta. A les grans figures sempre cal aprofitar per veure-les en directe quan es pot perquè després és massa tard.

Això serveix per Moustaki i també per l'Antoni Pinilla. El veterà jugador del Nàstic ha decidit penjar les botes, retirar-se del futbol actiu. El partit d'aquest dissabte entre els granes i el Salamanca serà el seu darrer enfrontament, la seva última sortida a un camp de futbol com a jugador professional. Amb 37 anys, Pinilla ha estat una figura clau per al Nàstic, un club que l'ha necessitat amb una afició que, tot i haver-lo criticat en certs moments, l'ha lloat i aplaudit per la seva entrega i bon joc. Pinilla és, com es diu tot cantant, una "maravilla". Un 10 com a jugador i una matricula d'honor com a persona. Se'l trobarà a faltar. Potser el veuré al concert de Moustaki o tot passejant per la Expo de Saragossa. Aquesta cançó li dedico al Pinilla.

Comentaris

Anònim ha dit…
quina pena que el comiat del Pinilla hagi estat amb una derrota. Sempre estarem amb ell i el recordarem per la feina ben feta.
*MaRiA* ha dit…
La Expo la tenim relativament aprop, no ens la podem perdre!

Quan es fan actes que interessen de veritat, no es poden deixar perdre, i menys quan són tan accessibles com el que t'ha interessat a tu de Cambrils!

I pel què fa a l'adéu de Pinilla, sí, va ser amb derrota, però l'ovació va ser igualment espectacular!
Anònim ha dit…
TRES GRANS ESPECTACLES
TARRAGONINS

Parking Jaume I
El nou Estadi del Nastic
El Forti de la Reina

Apa Noi
Oscar Ramírez ha dit…
És cert Peter però a aquestes alcades de temporada, amb la relaxació que es té quan un s'ha salvat, era d'esperar. El recordarem sempre com allò que ha estat, un gran jugador. I esperem que ara segueixi al Nàstic dins el cos tècnic o esportiu.

Maria, crec que veure aquesta Expo és obligat. Un cop vista, es pot criticar però abans cal mirar-ho tot a fons. Com dius tu, està ben aprop. En el tema Pinilla, ho deia abans, el que importa és aquesta ocasió que ha tingut per rebre els aplaudiments del seu públic.

Apa Noi, grans espectacles i gens joiosos. En puc afegir tres més de més petits però igual d'importants:

- La bruticia (poca neteja millor) a moltes carrers de Tarragona. Es veu que hi passen poc els escombriaries.
- El mal estat (horrible) del passeig del Serrallo que van inaugurar fa relativament poc temps. Totes les rajoles del passeig estran trencades.
- La cara dura de molts ciutadans que aparquen el cotxe al mig del carrer, davant d'un semafor, i se'n van a fer les seves gestions. Semàfor Pau Casals-Maria Cristina, semàfor Rambla Vella-Sant Francesc, etz... Jo a aquests irresponsables els multaria però per evitar que mentre omples la multa arribin i es justifiquin, faria una foto del vehicle mal aparcat i els enviaria la multa a casa. Llavors que protestessin a Sant Pere.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS