AFAITADES


La segona lectura de premsa del dia, la primera és al matí i la tercera a la nit, m'ha aportat substancia per aquest post. He observat encuriosit l'última foto que han repartit de Fidel Castro. És aquesta i com veureu el seu estat és patètic, com la seva persona i tota la seva vida. El dictador cubà s'esvaeix lentament o això ens fan creure els seus assessors. Jo fa mesos que penso que Castro és mort i el tenen amagat a qualsevol càmera frigorífica per buscar el millor moment per treure al mort i lliurar-se'n però amb honors. Està clar que a Castro li queden dues afaitades i, en aquest cas, no em sap greu.

També li queden dues afaitades, potser una de sola, a Manuel Barrera, Tinent d'Alcalde de San Fulgencio (Alacant) i acusat de cobrar un suborn per donar suport a un pla urbanístic que canviava uns habitatges econòmics per uns de luxe d'un milió d'euros i la zona verda per un camp de golf, casinos, hotels i un port esportiu. A Barrera li van parar una trampa amb càmera oculta i hi va caure amb les quatre grapes. Hi ha un vídeo que demostra el suborn i on es veu a aquest regidor independent que governa amb un pacte amb el PSOE acceptant, de mans d'uns suposats empresaris catalans i andorrans, un sobre amb 5.000 euros que serà, a partir del moment en que l'agafa i fins el 2011 quan guanyi les eleccions i tingui majoria al consistori, la seva paga mensual. Ara aquest personatge diu que tot ha estat un complot però la gravació el posa en evidencia i el condemna. De moment ja han passat pel jutjat un regidor del govern, l'advocat municipal i l'alcaldessa de San Fulgencio que va expulsar del govern a Barrera i que està acusada de preparar la trampa i el suborn. Sigui com sigui, a Barrera li queden com a polític, dues afaitades. Al vídeo hi trobareu frases d'aquest senyor que es poden immortalitzar com ara: "mejor en billetes grandes, ocupan menos espacio". El podeu veure en aquest enllaç.

Per acabar, a qui també caldria afaitar d'una vegada per totes és a algun dels companys dels protagonistes d'aquesta foto on per cert, sembla que s'ho passin bé tot rient. Són tècnics de manteniment d'avió de l'aeroport de Barajas que han acompanyat fins els jutjats de Madrid als tres imputats per homicidi imprudent en el cas de l'accident aeri que el passat 20 d'agost va acabar amb la vida de 154 persones. Que es depurin responsabilitats d'una vegada i vagin a la presó els qui van intervenir en aquella catàstrofe d'una o altra manera. Els culpables cal buscar-los a la pista i també als despatxos de la companyia propietària de l'avió sinistrat. Que els afaitin si toca.

Comentaris

per un moment pensava que t'hauries afeitat la barba!
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja, això mai Illa. M'afaito la barba i ja puc començar a buscar casa i un nou país. jajajaja.
Anònim ha dit…
Si s'afaita la barba perdrà la potència sexual, com el Sanson...
Apa Noi ha dit…
SI HAY PELO HAY ALEGRIA
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, molt bona, jajajaja
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, si senyor, on hi ha pel hi ha alegria...
Unknown ha dit…
Sento discrepar d'aquest post i del to dels comentaris.

Penso que criticar l'estat físic de Fidel, com de qualsevol altra persona d'edat i/o malalta és una manca de respecte.

Per la resta ja seria un tema de posicionament ideològic, discutible per tant.

Jo -modestament- me l'estimo al Fidel i mai de la vida parlaria d'ell com a dictador, és un llenguatge omnipresent als mitjans de casa nostra, però no per això ho compateixo.

I evidentment Fidel també ha comès errors, com qualsevol altre governant: És el "No vivo en una sociedat perfecta", però i nosaltres, la insatisfacció cada cop és més palpable en les persones que conec i amb qui hem relaciono. El nostre model és millor? Mira el que va passar amb la vaga de camioners i en canvi Cuba porta aguantant un bloqueig criminal des d efa dècades. He conegut persones cubanes que no podien ni comprar aliments infantils a principis dels noranta a causa del bloqueig.

El cap d'estat d'espanya és el rei, qui li ha posat?

No res, bon cap de setmana... i disculpa el desordre el comentari.

Cuida't! :-) Amb amistat i de bon rollete!
Anònim ha dit…
Molt bon article, felicitacions sinceres

catalansreaccionem.wordpress.com

Carme
Oscar Ramírez ha dit…
Tondo, gràcies pel comentari i no et preocupis, discrepar i divergir forma part del debat i m'agrada molt.
Oscar Ramírez ha dit…
Carme, moltes gràcies.
Suposo que ja has vist que et vaig linkar, oi?
Anònim ha dit…
si oscar, i jo voldria fer el mateix i no et veig la URL.
Oscar Ramírez ha dit…
Cap problema, fes un copiar-pegar. Aquesta és l'adreça:

http://oscar-ramirez.blogspot.com/

Moltes gràcies.
Anònim ha dit…
Oscar, Gràcies...ja et tinc!
Salut!
Unknown ha dit…
:-)
Anònim ha dit…
can u leave ur phone number to me???

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS