OBAMA, ESTAVA CLAR.


Ja tenim nou amo del món. Barak Obama ha estat escollit nou president dels Estats Units. Per una vegada els americans han estat llestos i han apostat per la joventut del candidat de color deixant en un segon terme l'altra competidor que sembla tret de les pel·lícules en blanc i negre. McCain ha estat el perdedor que es preveia i Obama el guanyador que tothom esperava. Ara té feina per endavant, afrontar la crisi del seu país, complir les seves promeses i sobretot les més arriscades com ara retirar les tropes d'Iraq. L'arribada d'Obama a la Casa Blanca treu d'aquest edifici al pitjor president nord-americà de la història. Bush ha estat un negat i no ho podia fer pitjor. Superar la seva feina li serà fàcil a Obama perquè el llisto, més que estar molt alt, no existeix. Donem temps al nou elegit i preguem perquè ens surti bo i no acabi de podrir el món en nom de tots.

Comentaris

Mon ha dit…
gràcies per dir que Barak es jove, som de la mateixa lleva, salutacions
Jobove - Reus ha dit…
i aquest Obama qui és ?

(faig igual que els americans que si els hi preguntes ón és Espanya et diuen que el costat de Mèxic)
Apa Noi ha dit…
el deisaran fer ?
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, la mateixa edat i mira on heu arribat els dos. Ell, un desgraciat que tindrà mals de cap a cada minut i tu, amb les teves preocupacions més banals. Estas molt millor tu!
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà, recordo la resposta de Bush, molt abans de l'11-S, quan li van preguntar en una entrevista qui eren els talibans i va respondre que un grup de rock.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, esperem que si. A veure que passa.
Anònim ha dit…
Estic contenta també pero hem fa por que no li peguen un tiro com al JFK. Aquesta America tan conservadora i hipocrita. Els que tenen els diners ja sabem com son complots C.I.A. no confio massa amb tot "aquest cuadro"
un peto
chris
Oscar Ramírez ha dit…
Christine, no és per ser pessimistes però aquest plantejament que fas, aquest temor que comentes, l'he escoltat cinc vegades en dos dies. Avui mateix dinant, una persona m'ho ha dit i això ja fa por. Seria una llàstima però a USA si que tot és possible.
Anònim ha dit…
i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS