CAVA I PASTES


Els dos socis de govern a l'Ajuntament de Tarragona diuen que ho han fet molt bé aquests primers dos anys, per llençar coets i obrir el cava i les pastes. A Barcelona, socialistes i republicans es donaven la mà aprofitant l'estrena de la nova terminal del Prat que converteix encara en més capital a la capital. Més que donar-se la mà i com veureu en aquesta foto, ZP i Carod semblen nuvis a punt de fer-se un petó. ZP li va dir a Carod que se li veu poc el pel i, de fet, té raó. A Carod se li veu poc pel i molta cara.

Tot plegat és un disbarat. Vull dir el petó de Carod, el numeret inaugural de la terminal i l'autobombo tarragoní de Ballesteros i De los Rios.

Infumable i, parlant de fum, deixeu-me que faci un agraïment public a totes les companyies de tabac que han decidit augmentar radicalment el preu del tabac. A tres euros i mig el paquet i amb la crisi actual que convida a fumar més que mai, hi haurà més morts per suïcidi que no pas morts de càncer de pulmó. Com m'estimo la vida i no suporto estar malalt, m'he decidit. Deixo de fumar i no és broma.

Comentaris

Mon ha dit…
Mentres no ens augmentin el vi....Aisss la crisis, quina gran mentida
La casa de Pinel ha dit…
perfecta decision no te arrepentiras, otra te dire, estos que a golpe de deficit pagan a los parados con dinero prestado, estos que todo lo hacen bien... estos otros que comen de la mano de aquel a quien critican para ganar votos, vease el carolcillo, estos los unos y los otros simplemente me dan mas asco que la kaka de mi lolo, mi pony.
un saludo y gran post este
Apa Noi ha dit…
cada fumadors pagem a l`amy a 5 persones les espeses de la seguritat sicial , tot aixo dels impostos del tabac
si no fumes ,
fums a 5 persones¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
La casa de Pinel ha dit…
hey oscar me acaban de informar que en su city (cambrils) este finde se celebra la fiesta del caballo, hay que boy, haber si hay suerte y lo pillo a usted y me invita a unas sardinitas cambrilencas, un saludo
mossèn ha dit…
que ho han fet bé ??? ... i jo pregunto el què ??? ... collons això ho ha de decidir el poble !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, si ens augmenten el vi ens haurem de ... en la mare que els va ...
jejeje. Crisi, quina crisi?
Oscar Ramírez ha dit…
Pinel, jajaja, muy bueno lo del Lolo.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, aquestes cinc persones que es busquin la vida. Primer sóc jo i després la meva salut. No tinguis por, per cada persona adulta que deixa el tabac hi ha 5 adolescents que s'hi enganxen.
Oscar Ramírez ha dit…
Pinel, Si, este finde hay la Fira del Cavall en Cambrils. Yo tengo el finde muy complicado pero igual el domingo salgo a dar una vuelta por la zona de la feria. A ver si nos vemos. Unas sardinitas o un pica a pica, no te preocupes.
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn un cop més parla divinament i té la raó. Ells sempre diuen fer-ho bé però mai es pregunta al poble. Si es pregunta al poble segur que els fotrien fora a tots.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS