AJUDEM-LOS QUE SÓN POBRES

Havent llegit el llistat de propietats que han declarat els caps de llista dels diferents partits que es presenten al Parlament de Catalunya, he començat a plorar tot pensant en la seva pobresa. Qui més patrimoni assumeix és la candidata del PP, Alicia Sánchez-Camacho, amb un total de 575.000 euros corresponents al valor d’un pis i als quals cal sumar els 4.000 euros que assegura tenir al seu compte corrent. Artur Mas (CiU) ha declarat un patrimoni de 502.000 euros i Albert Rivera de Ciutadans és el tercer a la llista amb 475.000 euros en possessions i 5.000 euros al compte corrent.

Deixant a banda la xifra ridícula del valor dels pisos de tots els caps de llista, encara tens més motius de riure quan veus què tenen guardat al banc: 10.000 euros del republicà Joan Puigcercós, 13.000 del president Montilla i 46.000 de l’ecosocialista Joan Herrera a més dels ja comentats de Mas i Rivera.

Una cosa és que no es declari tot allò que es té i una altra, molt diferent, que es pensin que som rucs. Si persones que guanyen el que guanyen cada mes ens han de fer creure que tenen únicament el patrimoni declarat, n’hi ha per llogar-hi cadires. Si amb els seus sous només tenen el que asseguren tenir, deuen tenir també una mà foradada que gasta diners de forma misteriosa. Ja sabem que sempre s’enganya quan un declara el patrimoni personal però entre l’engany i la burla hi ha molts camins possibles.

Ajudem-los que són pobres, donem-los un cop de mà i aconseguim que cap d’ells hagi de deixar l’escó del Parlament en molts anys. Sobretot en Montilla que pel que sembla no té cap propietat al seu nom, ni moto, ni cotxe, ni carnet de conduir. De fet, tampoc té capacitat de governar el país i ens ha tingut enganyats quatre anys fent-nos creure que era un bon gestor.

Comentaris

Jordi Tudó ha dit…
Ei, felicitats pel canvi dimatge del blog, m'ha agradat.

Respete a la teva nota, t'has quedat curt. Si s'ho guanyen treballant, que tinguin el patrimoni que vulguin, el tema està que hi ha gent que no tenen ni ofici ni benefici de res, i s'han posat aquí per ser els reis del mambo.
Dos exemples, si no vaig errat el president de la Generalitat i el del Parlament tindran una pensió vitalícia quan no siguin presidents de 150.000 € de per vida. Quin ofici tenien abans de 30 anys de xupar aquest parell?
I en aquests temps que corren, no sé pq no surt en portada de tots els diaris això...
Salut i sort
"Al vent" www.miradesalvent.blogspot.com

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS