ELLS S'AJUDEN, TU ET FOTS

CatalunyaCaixa passarà a la història per ser el pitjor dels referents en matèria de gestió com a entitat financera. Fa poc llegíem aquesta noticia a tota la premsa:

Mentre els beneficis de CatalunyaCaixa s'han reduït a la meitat en només sis anys, la retribució de la cúpula s'ha multiplicat per dos. L'any passat, cada membre de l'alta direcció i el consell d'administració va cobrar, de mitjana, 176.000 euros. És el 93% més que l'any 2004.

Avui el diari ens dóna una nova sorpresa que contrasta amb la Informació anterior i que ens diu que la Fundació Caixa Tarragona elimina el programa “Tu ajudes” que aportava diners a associacions i col•lectius socials sense ànim de lucre. Parlem de les associacions de paràlisi cerebral, familiars de malalts d’Alzheimer, la de famílies de disminuïts psiquics, la de pares de minusvàlids, la de nens amb Cáncer o la pròpia Càritas Diocesana.

Amb la decisió de tancar l’aixeta de diners als qui treballen en pro dels altres, complint una funció que hauria de ser competència directa de les administracions (en molts casos incompetents), dóna realitat a aquella frase que a vegades he comentat: els bancs són aquells que et deixen un paraigües quan fa bon temps i te’l prenen quan arriba la tempesta.

No hi ha diners per ajudar als altres però ells, els directius de les caixes, si que s’ajuden entre ells. El lema, canviat com indica el titular del post d’avui, és ben clar. Tant clar com vergonyós: Ells s’ajuden, tu et fots.

Comentaris

jomateixa ha dit…
quanta... quantíssima raó!!
cantireta ha dit…
Sóc funcionària. Sóc desgraciada. I ni em miren a la cara.
Oscar Ramírez ha dit…
jomateixa, som molts els qui compartim comentari.
Oscar Ramírez ha dit…
cantireta no m'agrada pas que no et mirin a la cara. No és cap pecat ser funcionària. Ànims!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA