COMENÇA A PROMOCIONAR-SE EL DISC


Abans d'iniciar l'escrit vull donar-vos les gràcies per haver donat l'acollida que li heu donat a aquest nou blog. El primer text, publicat ahir, ha superat amb escreix les previsions que havia fet. I gràcies també pels missatges via email que m'heu enviat els amics que sempre heu seguit la meva activitat blocaire i em diueu que seguireu llegint-me cada dia. Petons i abraçades a tots i totes! 

Vaig pel tema que toca. Aquesta setmana serà important per la gent que seguim al XavisS des de fa molts anys i especialment per als més afortunats que tenim el plaer de col·laborar en els seus discos. Us poso al dia de tot perquè hi ha molts detalls a comentar. 

El nou disc es diu “Un dia per descobrir”, sortirà a la venda demà dimarts, es vendrà a totes les botigues, Media Markt, Fnac, El Corte Inglés i molts altres espais. El primer single serà la cançó “Pol”. El vídeo d’aquesta cançó, amb un nen i la dansa com a protagonistes (el nen de la foto), ja esta gravat i s’està acabant de muntar. El disc es presentarà aquest dijous, 30 de gener, a les 21 hores a la Biblioteca Pública de Tarragona.  

I mentre passa tot això, els mitjans de comunicació li van fent entrevistes al XavisS perquè expliqui com ha estat el procés de creació i quins concerts farà en la gira de presentació. De moment comparteixo aquesta entrevista, de deu minutets de durada i on es poden escoltar algunes de les cançons, que li van fer fa pocs dies al programa “La nit dels ignorants” de Catalunya Ràdio. 

Comentaris

Pere Sans ha dit…
Estimadissim Oscar! Gràcies per comunicar-me el teu retorn a la xarxa. Et torno a llegir i torno a ser feliç tot veient que mantens l'estil de sempre. Has fet bé tornant i ens has fet bé a tots. Una abraçada i enhorabona pel disc. Aquest mati sonava per Catalunya Ràdio la cançó Pol.
Anònim ha dit…
Buenas noches desde USA. Aquí empieza la madrugada pero es un placer leerte una vez más. Ya sabes qué pienso sobre tu regreso. Me reconforta, me alegra y me apasiona. Hablamos en unas horas, cuando empieza tu madrugada en España y yo acabe les clases.

Antonio
Oscar Ramírez ha dit…
Pere moltes gràcies, suposo que tocava tornar davant les ganes d'escriure que tenia jo i la insistència de vosaltres, els amics, per tornar a llegir.

El tema Pol l'escoltaràs molt perquè és el tema de llançament del disc i ja està sonant a tot Catalunya i les illes Balears. Ahir ens ho deien des de Mallorca, abans d'ahir des de Menorca. Ha quedat un disc de primera i aquest tema en concret és una meravella.
Oscar Ramírez ha dit…
Antonio, como ya hablaremos, te responderé en privado. En todo caso muchas gracias por tus ánimos y por tu apoyo como siempre. Estos últimos tiempos han sido raros pero agradables, diferentes pero oportunos. Un abrazo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS