QUEDA INAUGURAT AQUEST DISC



La presentació del nou disc del XavisS a la Biblioteca Pública de Tarragona ha estat, clara i senzillament, un èxit. En primer lloc, i gràcies als organitzadors, pel format reduït i casolà que ha generat un clima proper, un ambient molt agradable entre el públic. Combinar un espai cultural ple de lletres amb més lletres i sons és una iniciativa molt encertada.

I en segon lloc perquè l’actuació, el petit tast acústic del nou treball combinat amb peces dels altres dos discos del XavisS, ha tingut un notable alt entre els assistents. Acompanyat a la guitarra pel Miguel Zanón, productor del disc i músic més que consolidat, el XavisS ha regalat un cop més aquesta veu tan especial que el caracteritza, trencada a l’estil dels clàssics italians i profunda si pensem en JJ Cale o altres cantants que s’endinsen dins el cos de l’oient. 

Convertir temes com “No vull ser jo qui arribi tard” que al CD té molta més riquesa instrumental o “Pol” que en la versió original és un duet entre el XavisS i la Virginia del grup La Porta dels Somnis, no era tasca fàcil però s’ha aconseguit i amb uns resultats molt favorables.

Els assistents hem estat com a casa, hem notat el caliu de l’actuació i això és el més important. Ara el nou disc seguirà caminant amb més concerts (Girona, Mallorca, FNAC...) i més entrevistes als mitjans de comunicació (Barcelona, Reus, Tortosa...) i, esperem que surti bé, amb la possibilitat d’obrir fronteres i entrar a Itàlia. 

De moment toca gaudir del que ja hem viscut avui i esperar l’arribada del videoclip del tema que lidera aquest tercer treball discogràfic del Xaviss, la cançó “Pol”. 

Les fotos que acompanyen aquest escrit, i que podeu ampliar clicant sobre elles, són de la presentació d'avui. Les altres, les trobareu al meu Facebook. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA