EXPLIQUEU-ME MENTIDES

Els homes menteixen més que les dones. Ho assegura un estudi encarregat per la revista farmacèutica Apotheken Umschau. Segons aquest informe, nosaltres diem mentides amb molta més freqüència que elles. Set de cada deu homes menteixen sovint mentre el percentatge entre les dones és de sis per cada deu. A més, l'estudi conclou que dos de cada tres dones enquestades no poden tornar a confiar en una persona quan els ha mentit i en canvi els homes son més permissius perquè només desconfiarien la meitat d'ells. Una altra dada ja coneguda és la que indica que els homes llueixen (farden) molt més que les dones i tenen tendència a exagerar per quedar millor quan es parla de segons quines coses. A més, un 30 per cent dels homes enquestats ha assegurat que, quan els enxampen mentint, no els importa gens. Les dones tenen més vergonya en aquests casos, un 82 per cent no suporten ser descobertes. Aquí queden les dades per rebre comentaris tot i que us proposo la màxima sinceritat. Feu pública, si us sembla, alguna mentida que hagueu explicat en alguna ocasió. Jo una vegada vaig anar a pescar peix i vaig tornar a casa amb deu quilos de tallams i palometes però sempre dic que vaig pescar-ne 28 quilos. Apa, espero confessions.

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
el homes són uns bocamolls, les converses de bar s'inflen com a globus, les dones les maten callando

igual són mentides, salut
Anònim ha dit…
tot i que d'entrada pot semblar que hi hagi diferències de gènere, crec que són més diferències d'educació, que amb la igualtat i el pas dels anys crec que s'aniràn aigualint de manera que no seràn ja homes o dones els que faràn o no segons qué sino d'altres característiques.

jo no acostumo a mentir, intento no ofendre ni ferir, però no menteixo, i em costaria dir si les persones que tinc al voltant menteixen més ells que elles, tot i que tinc molt clar que treballar amb elles és més complicat :)))

per cert, parlant d'estadístiques i coses similars, no fa massa vaig llegir un llibre d'un economista estadounidenc (teòricament l'economista jove (menor de 40) amb més porvindre) i s'ha dedicat a treure estadístiques sobre temes molt incisius.
per exemple, la delincuència va baixar moltíssim a nova york a partir dels 15-20 anys de tornar-se a aprovar l'avortament.... a menys embarassos no desitjats dins col.lectius econòmicament molt castigats, menys jovenalla de 15 a 20 anys obligada/disposada a cometre delictes....

perdó per anar-me'n de tema :) una abraçada
Ricardo Santiago
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà Maria: Això és ben cert i ja no parlem de quan parlen de conquestes i sexe però, com be dius, elles tampoc son unes santetes.
Ricardo: no te'n vas de tema, tranquil. El cas és deixar a banda les estadistiques i que parlem de mentides encara que siguin petits enganys. Ja saps que sóc molt tafaner i he volgut parlar del tema per veure si sé algún secretet de vosaltres, jejeje.
Ens parlem!
Oscar Ramírez ha dit…
Per cert, aquesta estadistica que comentes, em sembla curiosa. Ja em diràs com es diu aquest economista perquè ha de ser interessant llegir-lo. I no és cap mentida per quedar bé, jejeje.
Anònim ha dit…
bones Òscar,
el xiquet es diu Steven D. Levitt i lo seu llibre "Economia freaky". està molt bé per què relaciona coses que poden semblar evidents, un cop explicades, però ho fa a partir de números i estadístiques.

per exemple, i ja no te'n diré cap més per què sino igual no te'l llegeixes jeje, diu que si a una família hi ha força llibres, els fills acostumen a treure més bones notes.
lògicament, enunciat així sembla una mica de "perogrullo", i pot deformar-se fins l'extrem de dir, si vull que mon fills siguin llestos inundo la casa amb llibres, i no és això.....

està molt bé, de veres

una abraçada
Ricardo Santiago
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Ricardo.

Em sembla molt interessant. A veure si demà tinc temps i el compro o encarrego i ja et diré que em sembla. Ens parlem.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS