HA NASCUT LA BACA !

Aquest post el dedico al blog La Garrofa de Mont-roig, de l'amic Mon, que va fer un comentari al post on jo parlava d'Al Gore i el Nadal. Recullo la seva idea i us comento que he decidit crear una nova associació que he anomenat BACA (Blog Anti Christmas Americà). Us hi podeu sumar tots aquells que recolzeu la figura del Caganer, el Tió, l'Home dels Nassos i els Reis d'Orient enlloc del Santa Claus i altres invents del país que mata a mig món i estar content de fer-ho, que ens vol imposar les seves tradicions per americanitzar Europa. No volem més iaios amb barba blanca i vestits de vermell pujant amb una escala per les façanes de les nostres cases. Volem que els nostres nens visquin les tradicions que nosaltres hem viscut i que entenguin que els regals els caga el Tió i els porten els Reis d'Orient si els poses menjar a ells i als camells. Reivindiquem un Nadal ple de les nostres identitats on regni l'amor i la pau i, per acabar, exigim als nostres ajuntaments que no pengin les llums nadalenques abans del 10 de desembre i que els nostres botiguers decorin els seus aparadors a partir del mateix dia. El banner que acompanya aquest post és l'oficial del BACA i podeu fer un copar pegar ampliant-lo abans clicant sobre ell. Si us plau, qui s'apunti al BACA que m'ho faci saber que farem un llistat dels blogs amb links inclosos.

Comentaris

Mon ha dit…
ep! apunta, apunta....fare un post al blog i penjare el banner del BACA...ara es questio de fer força difussio. segur que serem molts!que s'en parli!
Oscar Ramírez ha dit…
Ok, Mon. Ets el segon membre oficial de la BACA. Apa, seguim sumant!
Els que us apunteu dieu-me de quin blog sou que així us apuntem a la llista i us linkem.
Jobove - Reus ha dit…
naltros no som molt de religió, però tot lo que sigui antianqui ens adherim, "sisquieres" posant un caganer"

salutacions
Jo m'hi apunto però preferiria quelcom més ample, més antinadal ;-)
Oscar Ramírez ha dit…
Companys genxets, cap problema en posar el caganer. Endavant i visca el nadal català. Ja sé que sempre marqueu la diferencia però podeu posar, si voleu, el banner que hem creat.
Josep Maria, cap problema, es pot ampliar per on tu vulguis.
Oscar Ramírez ha dit…
Per cert, Josep Maria, m'agrada el canvi d'imatge del teu blog. Ha quedat molt guapo.
Oscar Ramírez ha dit…
Ànims que l'Associació BACA ja té quatre membres i en volem molts més. A la part dreta, sota el banner que us podeu enganxar al vostre blog, hi ha el llistat de membres. L'únic que us demano és que, si enganxeu el banner, m'ho digueu per linkar-vos.
Si voleu podeu agafar algun banner i alguna imatge una mica més "corrossius" del meu blog ;-)
Salvador Guinart ha dit…
Ei Òscar, apunti, apunti. Jo m'hi afegeixo.

Moltes gràcies amic!!!
Roser Pros-Roca ha dit…
Hola Òscar. Jo també m'apunto al BACA. El pare noël no em cau malament, però a casa tota la vida hem tingut un tió rondinaire i mig sord que ha fet feliç la canalla. Gràcies per la iniciativa.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa, ja esteu els dos apuntats a la BACA. I recordeu, el 25 de dessembre fum, fum, fum i ben clar i català!
zel ha dit…
Ei, Oscar, jo sense posar el BACA m'he apuntat a la campanya, ara el penjo, però tinc dubtes existencials, hauré de CENSURAR MITJA ESCOLA!!!! I SOC CAP D'ESTUDIS!!!!! I LA MEVA VIDA BLOGUERA LA SABEN TRES I EL GAT!!!! I COM HO FAIG ??? VIDES PARAL.LELES, JA HI ESTIC ACOSTUMADA JEJE
zel ha dit…
UNA PETITA SOLUCIÓ ÉS, EL TIÓ O ELS REIS DE TOTA LA VIDA, PERÒ HE DE RONDINAR PERQUÈ SÓC ANTIMONÀRQUICA... JA PODEM ANAR PENSANT EN TOT PLEGAT, EH?
Oscar Ramírez ha dit…
Posa els reis però cap per avall, amb la corona tapada pel musgo. És una solució no?, jejejeje. O posa al tió davant del nen Jesús, en representació dels Reis.
Oscar Ramírez ha dit…
Ja he vist el post parlant de nadal. Guapo, original. Per cert, si vols i pots, penja el banner del Baca que així és com un distintiu. Si no, no passa res. Avisa'm tan si com no.
Salvador Guinart ha dit…
PER LA ZEL

Hei Zel, estigues tranquil·la. Jo sóc republicà i no passa res. Són reis MAGS, i no borbons o d'altres succedanis. Tu tranqui i fes-me cas, que es veu que jo d'això hi entenc una mica. ;-)
Anònim ha dit…
Cada persona pasa el nadal al seu gust.El Santa Klaus ve dels paisos nordics Europeus i no pas dels E.U. Hem de respectar que en uns altres racons del mon es una festa pagana jo entenc que aquí son els Reis,tio i caganer, pessebre...
Pero tan cosmopolit com es Catlunya...
Oscar Ramírez ha dit…
Venia dels païssos nordics però quan va passat pels Estats Units es va aturar en un establiment de mejars ràpids i des d'aquell dia porta la Cocacola aferrada a la mà i la panxa plena d'hamburgueses i menus del Mc. Quedi clar que nosaltres no obliguem a passar uns nadals catalans, els reclamem anti-americans que no és el mateix. I si recomanem guardar les tradicions de casa nostra perquè, encara que vingui gent de fora, estarà casa nostra. Jo enguany viuré part dels Nadals a una ciutat d'un altre país i viuré els nadals com els viuen ells, no em pendre cap caganer ni cap tió per inculcar-los el nadal català. Estem molt d'acord que Catalunya és molt cosmopolita però segueix sent Catalunya i no USA. De bon rotllo i sempre per explicar el perquè del BACA.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS