NEIX LA XARXA TRADIBLOG

Aquest emblema que ja tinc penjat al blog fa un parell de dies pertany a la xarxa Tradiblog, una nova iniciativa molt interessant a la qual m'hi he sumat per pura convicció i per l'interes que sempre he tingut, i demostrat, per moltes de les nostres tradicions. La xarxa Tradiblog intentarà unir, de forma virtual, tots els blogs que toquen temes propers a la cultura popular i tradicional de tots els Països Catalans. Els blogs que en formaran part poden ser de qualsevol indret o racó del país i s'integraran en un directori que tindran tots els membres. Es pot tenir penjat al blog únicament el banner d'enllaç o, si es desitja, la llista amb els enllaços dels altres blogs que en formen part. Cal que la xarxa es faci més gran i fer-ne molta difusió i, en cas que en vulgueu més informació o formar-ne part, enviar un correu a aquesta adreça: tradiblog@mesvilaweb.cat De moment els blog que en formen part som: De bon matí, El bloc d'un de Reus, Tot és possible, La Garrofa de Mont-roig, Té la Mà Maria i Consuetudinàrium. Animeu-vos i feu més gran la xarxa Tradiblog.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Molt interessant, perquè la cultura tradicional és la base i les arrels del que som avui.
Oscar Ramírez ha dit…
I si a més, entre tots, ajudem a conservar els elements essencials, farem molt bona tasca. Tens tota la raó.
zel ha dit…
Ja m'hi tens! A la xarxa, vull dir. Encara que no ho dic a ningú, si busques Ós de Llívia, trobaràs el meu nom entre els que a Fescat vam fer aquest capgros que surt a les festes del poble, jeje, en tinc d'amagades jo...Petons
Oscar Ramírez ha dit…
He vist això de l'Ós de Llívia. Realment ets una caixa de sorpreses i et faré una confesió. El drac de Reus que va neixer a l'Escola d'Art, va comptar amb aportacions artítiques meves quan estudiava en aquest centre. M'agrada molt aquest ós, és simpàtic i fa cara de bo.
Roser ha dit…
Molt bona la idea, nosaltres també ens hi hem afegit a la xarxa, a veure si més gent s'hi anima, que ara per ara he vist que ja som uns quants blocaires.
¨
Salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Bruixeta. Com més serem, més riurem. Està molt bé aquesta idea de la xarxa creada.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS