RENTATS DE CARA

El Diari de Tarragona recorda en la seva edició d'avui un tema endèmic, de recurs quan falten noticies tot i que acabi sent un exercici de memòria històrica. La noticia ens recorda l'estat d'abandonament que pateixen part de les instal·lacions de l'estació d'autobusos de Tarragona. Passen els anys i, a certes parts d'aquest edifici, la porqueria hi fa vida i s'hi acomoda. L'us constant dels serveis públics de l'estació i el fet que part de la gent que els utilitza hi faci allò que mai faria a casa seva, és el principal mal de cap en aquests moments. Per més que es netegin, els lavabos de l'estació de busos són una porqueria i t'hi pots arribar a marejar. És recomanable passejar per la zona en bolquers perquè en cas d'un "apreton" més val fer-s'ho a sobre que seure's en unes tasses on hi pots agafar qualsevol cosa. A les males olors i els tolls de pixum, cal sumar-hi el paper higiènic llençat a terra, les portes trencades i altres desperfectes.
Els punts febles de l'estació d'autobusos de Tarragona són variats. A les andanes on arriben els busos hi veurem bosses de plàstic, xiclets enganxats als bancs i papereres trencades. Si parlem de mobilitat, a una persona discapacitada o que vagi en cadira de rodes li serà quasi impossible accedir a certes parts de l'estació com, per exemple, els lavabos. Aprova únicament l'estat actual del hall de l'edifici, un espai que es va rehabilitar al seu dia i que contrasta amb la resta de zones. Hi ha dos mons en pocs metres, la neteja i la porqueria cavalquen juntes en un espai on cal fer-hi un rentat de cara. Si al seu dia van fer-lo a l'estació d'autobusos de Reus, perquè no el fan a la de Tarragona?Mentre esperem solucions per part de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona, co-responsables de la gestió de l'estació tarragonina o culpables de no exigir a qui la gestiona aquestes millores tant bàsiques, permeteu-me que us parli d'una altre rentat de cara. En aquest cas faig referència als famosos que actualment aposten per
contractar els serveis de companyies que es dediquen únicament a netejar la seva imatge a Internet. La model Kate Moss, consumidora compulsiva de coca i no pas de recapte, va contractar una d'aquestes empreses per aconseguir que en cap servidor s'hi trobessin noticies referents als seus episodis negres. Per un preu mòdic, de 2.500 a 20.000 euros, et fan meravelles.
Nicolas Sarkozy sembla que també aposta per aquest sistema. El president francès
va contractar la setmana passada un noi de 24 anys perquè pentini diàriament Internet i l'informi del que s'hi explica sobre ell. Vol tenir una reputació immaculada a la xarxa. Esperem que aquest jove no topi amb el meu blog on tantes vegades he parlat de Sarkozy i em faci retractar de l'estima platònica que li tinc a la seva dona Carla Bruni.

Comentaris

encara? a mi ja em va passant ;-)
Oscar Ramírez ha dit…
Això va com va. Sóc lent perdent les emocions pel camí. Que hi farem!
mossèn ha dit…
ara, gràcies a la vostra informació ... sanitat ja sap on és el brot de cagarel·la !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Home! mossèn el seu comentari ha estat, com sempre, molt coherent però molt més llarg del que em té acostumat. Gràcies per esplaiar-se. En futures ocasions, si el post ho permet, no es talli.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA